«TE!» atgriežas ēterā ar sešiem vadītājiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 18.aprīļa ceturtdienas plkst. 21:15 LTV-1 atgriežas LV jaunatklāšanas raidījums «TE!», lai meklētu Latvijas pavasara sezonas raksturīgās bagātības un neparastas personības sešos raidījumos.

Raidījumu cikla unikalitāte slēpjas tajā, ka pamīšus darbosies seši vadītāji un jaunatklās Latviju katrs savā veidā:

  • Gustavs Terzens un Marta Selecka turpinās veidot sarunas netradicionālās vietās, iepazīstinot skatītājus ar Latvijas ļaužu iedvesmas stāstiem.
  • Pauls Timrots turpinās ravēt Latvijas pilsētu tūrisma infrastruktūras nezāles un pārbaudīs labo piemēru kapacitāti;
  • Rīgas un tās apkaimes pērles izcels Santa Bindemane, dažkārt par sava stāsta galveno tēmu izvēloties nebūt sievišķīgāko aktivitāti;
  • Dace Grimze un Māris Olte iepazīs latviešu tradīcijas, lai meklētu mūsdienīgu lietojumu senajiem arodiem un prasmēm.
Foto: publicitātes

Pēc veiksmīgi izveidotajiem pilotraidījumiem katru nedēļu turpināsim attīstīt un pārsteigt arī ar TE STALKERS sadaļu, kas dod iespēju savus mikrostāstus veidot jaunajiem režisoriem un operatoriem no Baltijas kinoskolām.

Un pavasara sezonas ietvaros Gustavs un Marta aizsāks jaunu interaktīvo sadaļu, kurā skatītājam, apmeklējot raidījumā rādīto vietu un saņemot precīzas koordinātes, būs iespēja piedalīties TE! Geocaching.

18.aprīļa raidījumā Gustavs Terzens un Marta Selecka Amatas novadā identificēs Garlība Merķeļa «Latviešus» un izkals moderno nazi kopā ar Jēkabu Dimiteru.

Savukārt Māris Olte un Dace Grimze Ikšķilē piedalīsies bērzu sulu sīrupa vārīšanas meistarklasē.

Jaunais režisors Reinis Spaile kopā ar pāris zinātkāriem bezdarbniekiem apmeklēs arboristu skolu Ērgļos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu