Olīvija Vailda par šķiršanos, attiecībām un bērniem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Olīvija Vailda kļuvusi par aprīļa numura vāka modeli žurnālam «Marie Claire». Intervijā aktrise atklāj izdevumam viedokli par šķiršanos no Tao Raspoli, attiecībām ar līgavaini Džeisonu Sudeiki un vēlmi pēc bērniem.

Par šķiršanos no Tao Raspoli 2011. gadā:

«Es uzaugu ar Tao. Mēs vienkārši plūdām pa straumi. Es jutu, ka man visu laiku vajag kaut ko pierādīt. Ja nokritīsiet no zirga, jums nāksies piecelties. Es neesmu no tiem, kas padodas. Es turējos tik ilgi, kamēr tas vairs nebija iespējams, tik ilgi, kamēr kļuva pārāk sāpīgi. Es esmu ļoti pateicīga par visām tām sāpēm un ciešanām. Tās deva man spēku dzīvot un atrast mana mūža lielāko mīlestību.»

Foto: Reuters/Scanpix

Par attiecībām ar Džeisonu Sudeiki:

«Es iemācījos būt es pati. Mēs abi ik pa laikam tikāmies, bet bijām vientuļi. Viņš ļoti maz runāja un nespēja izturēt acu kontaktu. Viņš bija ļoti mīļš un prata dejot.»

Par vēlmi radīt bērnus:

«Man nav svarīgi, cik viņu būs, tomēr man gribētos trīs - tā jau būtu maza ballīte. Es neatturos ieņemt bērnus tagad. Manā dzīvē vispār nav konkrēta plāna. Kas notiek, tas notiek. Viņš lieliski satiek ar bērniem, nekad nebiju skatījusies uz vīrieti un domājusi - lūk, ar ko es vēlos audzināt bērnus.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu