Rīgas centrā uz Daugavas ledus norisināsies dīķu hokeja čempionāts (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien, 19. februārī, un rīt Rīgas centrā, Daugavā uz ledus pie AB dambja, norisināsies Latvijas dīķu hokeja čempionāta spēles, informēja "Red Bull Latvia" komunikācijas speciāliste Lana Daniela.

Šodien Daugavā pie AB dambja notiks Rīgas atlase, kur noskaidrosies pēdējie finālisti, bet rīt no plkst.11 hokeja komandas cīnīsies finālspēlēs.

16 labākās komandas no visas Latvijas finālā cīnīsies par uzvaru un galveno balvu - ceļojumu uz Austriju, hokeja komandas "Red Bull Salzburg" mājas mītni.

Kopumā Latvijas dīķu hokeja čempionātā "Red Bull Open Ice" bija pieteikušās vairāk nekā 200 komandas, un katrā posmā, kas līdz šim jau notika Ogrē un Saldū, spēlēja 32 komandas.

No abām notikušajām spēlēm finālam Austrumu divīzijā kvalificējušies "White Devil", "Bērzaune", hokeja klubs "Lāčplēsis" un "Runči", kā arī izlozes rezultātā uz finālu tiek "PHL Valmieras" komanda.

Savukārt Rietumu divīzijā finālā iekļuvuši "VikaWood", "MX Moduls", "PNNR (Par naudu nav runa)" un "Jagudini", bet izlozes rezultātā uz finālu tiek arī "Sex, Drugs and Ice hockey".

"Red Bull Open Ice" katru gadu notiek vairākās pasaules valstīs,

  kas nav aizmirsušas hokeja sākotnējo izcelsmi un prieku visiem kopā padzenāt ripu zem klajas debess. Komandas cīnās Rietumu, Austrumu un Rīgas divīzijās, un katra spēle notiek citā spēles laukumā.

Katrā hokeja komandā jābūt četriem spēlētājiem un vienam rezervistam. Katrs pasākuma dalībnieks drīkst startēt tikai vienas komandas sastāvā. "Red Bull Open Ice" Latvijas čempionāta norises vietas izvēlējās paši hokeja spēlētāji, savu iecienīto dīķi piesakot "www.redbull.lv" un balsojot par to.

"Red Bull Open Ice" finālu vadīs hokeja komandas "Dinamo" tehniskais direktors Armands Simsons, galvenais tiesnesis būs hokeja treneris Gints Bisenieks.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu