Dagmārai Legantei jauns stiliņš! Viņa vairs nav blondīne (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Māmiņa, sieva un aktrise Dagmāra Legante pagājušajā nedēļā pārsteidza ar jaunu vizuālo tēlu. Uz Latvijas modīgo ļaužu iecienīto «Latvijas modes un stila balvas 2012» ceremoniju viņa ieradās pikantā kokteiļkleitā, ko paspilgtināja greznas rotaslietas un interesanta frizūra, kā arī jauna matu krāsa.

Uz modīgo pasākumu Dagmāra Legante ieradās melnā kokteiļkleitā. «Savas kleitas autoru gan nezinu, nemaz neesmu paskatījusies, kas tur uz muguras ir rakstīts. Salīdzinoši ātrā laika posmā vajadzēja izvēlēties tērpu uz šo pasākumu, tādēļ izlīdzējos ar kleitu, ko atradu savā drēbju skapī. Man jau liekas, ka melna kokteiļkleita vienmēr iederas visos pasākumos,» skaidro Dagmāra.

Melno mazo vakarkleitu Dagmāra bija paspilgtinājusi ar greznām rotaslietām. Piemēram, vienu no rokassprādzēm darinājusi Dagmāras draudzene, bet auskari ir saņemti dāvanā no mammas.

Turklāt šo gadu Dagmāra sākusi ar jaunu matu krāsu. Viņa atvadījusies no gaišā matu toņa un kļuvusi par bruneti.

«Nu neko pārdabisku šoreiz gan neesmu uzvilkusi,» savu koptēlu, ierodoties uz modīgo ļaužu pasākumu, raksturo aktrise.

Runājot par sieviešu garderobes neatņemamo sastāvdaļu – mazo melno vakarkleitu jeb kokteiļkleitu, Dagmāra teic: «Nu ir jābūt katras sievietes skapī šādai kleitai, jo, ierodoties uz kādu svinīgu pasākumu, ar šādu kleitu nevar izgāzties. Ja nu vienīgi dress kodā nav norādīts, ka kleitai jābūt zili zaļi pumpainā krāsā. Melnās kokteiļkleitas der visu tipu sievietēm. Tās ir glaimojošas un visiem vecumiem atbilstošas. Mazo melno vakarkleitu var uzvilkt gan 20 gadus jauna sieviete, gan 70 gadus veca dāma.»

Dagmāra Legante vairs nav gaišmate, tagad viņa kļuvusi par bruneti
Dagmāra Legante vairs nav gaišmate, tagad viņa kļuvusi par bruneti Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu