«Līgavaini» iestudēs Lietuvas komiķim Petkevičum

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izrāžu apvienības «Panna» izrāde «Līgavainis» veiksmīgi turpina ceļojumu pa Latviju, bet nu pienācis laiks doties ārpus Latvijas robežām – uz Lietuvu, kur PANNAI padomā iestudēt «Līgavaini» ar lietuviešu pazīstamo aktieri un komiķi Darju Petkeviču.

Darjus ciemojās Latvijā, lai kino «Splendid Palace» noskatītos izrādi un klātienē iepazītos ar autora Uģa Segliņa literāro darbu.

Ar aktieri Darju Petkeviču (Darius Petkevičius) PANNA sadarbojusies jau iepriekš. Darjus ir Panevēžas J.Miltinis teātra aktieris, filmējies vairākās filmās un TV seriālos, Lietuvas skatītājiem labi pazīstams kā izrādes «Tētis» aktieris Lietuvā.

2010. gada 21. aprīlī Viļņā notika izrādes «Tētis» pirmizrāde.

Režisora Jura Rijnieka «Tēta» iestudējums piepildīja skatītāju zāles daudzās Lietuvas pilsētās, tādēļ gaidāms, ka jaunā izrāde «Līgavainis» lietuviešu skatītājiem būs tikpat iemīļota kā atraktīvais un humorpilnais pētījums par vīrieša būtību – izrāde «Tētis».

Tā kā izrādes «Līgavainis» darbība risinās TV šovā «Aklās kāzas», Darjus Petkevičus atzinās, ka Lietuvā piedalījies līdzīgā TV šovā – «Dejo ar zvaigzni», tādēļ viņam izrādes varoņa stāsts ir bijis ļoti skaidrs un saprotams, kaut izrādi skatījies latviešu valodā.

Radošā trijotne – Lauris Dzelzītis, Darjus Petkevičus un režisors Juris Rijnieks pēc izrādes Rīgā pārrunāja iestudējuma detaļas un smēja, ka izrādes tematika būs mūžīga un aktuāla jebkurā laikā un vietā,

kamēr vien pastāvēs TV šovi, skaistas meitenes un īsta mīlestība.

Tuvākās izrādes «Līgavainis» Latvijas pilsētās:

8. martā Valmierā,

13. martā Tukumā,

15. martā Berģos,

22. martā Jēkabpilī,

27. martā Rīgā,

12. aprīlī Liepājā,

24. aprīlī Kandavā,

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu