Tribekas kinofestivālu atklās ar filmu par grupu «The National»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Tribekas kinofestivāls šogad tiks atklāts ar dokumentālo filmu par rokgrupu «The National» un mūziķu uzstāšanos.

Filmas «Mistaken for Strangers», kurā atainota grupas koncertturneja, pirmizrāde norisināsies 17.aprīlī. Tās režisors ir Toms Berningers, «The National» solista Meta Berningera (Matt Berninger) brālis.

www.tribecafilm.com

Tribekas filmu festivāla mākslinieciskais vadītājs Džefs Gilmors kinolenti nodēvēja par «ļoti personisku un bezbēdīgu stāstu par brāļu attiecībām».

Pēc pirmizrādes paredzēta rokgrupas uzstāšanās. Tas turpinās tradīciju, ko 2011.gadā iesāka britu mūziķa Eltona Džona priekšnesums pēc režisora Kamerona Krova dokumentālās filmas «The Union» demonstrēšanas.

12.ikgadējais Tribekas filmu festivāls norisināsies no 17.līdz 28.aprīlim.

«The National» jauns albums šogad

«The National» savu sesto studijas albumu laidīs klajā šā gada maijā, vēsta grupas paziņojums oficiālajā «Twitter» kontā. Grupa par jauno albumu paziņoja šonedēļ, papildinot izziņotos vasaras koncertus.

Dažos no koncertiem «The National» uzstāsies kopā ar citu Bruklinas grupu - «Dirty Projectors».

Tūre sāksies 5. jūnijā Bruklinā, «The Barclays Center», hallē, kur nesen uzstājušies tādi mākslinieki kā «Jay-Z» un «Coldplay». Jūnija vidū grupa uzstāsies arī «Bonnaroo» festivālā, Mančestrā, Tenesī štatā. Četru dienu «Bonnaroo» festivāls katru gadu pulcē ap 80 000 rokmūzikas cienītāju.

Vasarā grupa koncertēs arī Eiropā.

«The National» pēdējais studijas albums «High Violet» (2010) debitēja «Billboard 200» topa augstajā 3. vietā, savukārt Apvienotās Karalistes albumu topā - 5.vietā un tika atzīts par vienu no 2010. gada labākajiem alternatīvās mūzikas ierakstiem.

Lasi TVNET recenziju:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu