Nikija Mināža atgriežas virsotnē (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu hiphopa zvaigzne Nikija Mināža (Nicki Minaj) šonedēļ atgriezusies "Billboard 200" topa 1.vietā ar savu debijas albumu "Pink Friday", ziņo "Billboard.com".

Nikijas albums pakāpies no 3. uz 1. vietu un nedēļas laikā pārdots 45 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati. Kopumā debijas albums pārsniedzis 1 miljona tirāžu (1 035 000).

Pagājušās nedēļas līderis amerikāņu dziesminieks Eimoss Lī (Amos Lee) ar "Mission Bell" noslīdējis uz 26.vietu.

Kristīgās mūzikas grupa "Red" šonedēļ ir numur 2. ar "Until We Have Faces" (43 000), savukārt Rikijs Mārtins ar spāņu valodā ierakstītu albumu "Musica + Alma + Sexo" numur 3. (32 000).

Amerikāņu dziedātāja Bruno Marsa (Bruno Mars) debijas albums "Doo-Wops and Hooligans" pakāpies no 5. uz 4. vietu, savukārt Barbadosas R&B dīvas Rianas (Rihanna) "Loud" šonedēļ ir 5.vietā (29 000).

Kopumā, neskatoties uz zemajiem tirdzniecības rādītājiem, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms palielinājies par 4%.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu