«Identitātes zagļi» atgriežas pirmajā vietā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar pieklājīgu rezultātu par ienesīgāko filmu Ziemeļamerikā atkārtoti kļuvusi studijas «Universal» komēdija «Identity Thief» («Identitātes zagļi»), ziņo ārvalstu prese.

Džeisona Beitmena (Jason Bateman) jaunākā lente ir spējusi attaisnot uz sevi liktās kases ieņēmumu cerības. Iekasēti kārtējie 14 miljoni, un tas ir labs pieteikums tam, lai kļūtu par vienu no ienesīgākajām filmām savā žanrā šogad. Kopējais ieņēmumu līmenis jau nākamnedēļ pārsniegs apaļus 100 miljonus.

Pagājušās nedēļas līderis - Brūss Viliss un «Cietākais rieksts» («A Good Day to Die Hard») noslīdējis uz 5. vietu

Jaunā šausmu filma «Tumšās debesis» nav spējusi iet citu mazbudžetnieču pēdās un debitējusi tikai 6. vietā, iekasējot 8,8 miljonus.

Otrajā vietā debitē Dveina Džonsona (Dwayne Johnson) trilleris «The Snitch». Filma iekasējusi 13 miljonus. Rezultāts, protams, nav izcils, taču ņemot vērā zemo publicitātes līmeni, to noteikti var saukt par labu.

Trijnieku noslēdz vēl viena filma, kurai bijis salīdzinoši neliels ieņēmumu kritums, proti, animācijas lente «Escape from Planet Earth». Iekasēti 11 miljoni, un tas ir tikai aptuveni par 30% mazāk kā pirms nedēļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu