Īpaši romantisks Valentīndienas pasākums Jūrmalas viesnīcā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 12. februārī, "Baltic Beach Hotel" notiks Valentīndienu īpaši romantiski svinēt gribošajiem domāts pasākums, kurā piedalīsies arī grupa "Autobuss debesīs".

Pasākums sāksies plkst. 20 un notiks viesnīcas "Baltic Beach Hotel" (Jūras 23/25, Majori) banketu zālē. Vakara gaitā uzstāsies TV šova "Dziedi ar zvaigzni" duets Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš, grupa "Autobuss debesīs", kā arī dīdžejs. Būs pieejama restorāna "Caviar Club" šefpavāra sarūpēta svētku vakariņu bufete. Vakaru vadīs aktieris Gundars Silakaktiņš.

Romantiskākajiem pāriem komplektā tiek piedāvāta arī nakšņošana divvietīgā numurā, cena Ls 109. Šajā piedāvājumā ietilpst paša pasākuma apmeklējums, divvietīgs numurs ar skatu uz parku, brokastu bufete restorānā ar skatu uz jūru, baseins ar siltu jūras ūdeni, trenažieru zāles un saunas apmeklējums.

Ieejas maksa svētku pasākumā bez nakšņošanas viesnīcā – Ls 35 vienai personai. Šajā cenā ietilpst tā sauktais viesmīlības dzēriens, svētku programmas vērošana un jau minētās vakariņu bufetes baudīšana.

Papildu informācija un rezervēšana pa tālruni 67771431 vai e-pastu sales@balticbeach.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu