Plotņikovas un Kalniņa koncertiestudējums "Mīlestības vārdā" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

Martā un aprīlī ar īpaši sagatavotu koncertiestudējumu "Mīlestības vārdā" vairāku Latvijas pilsētu teātros un kultūras centros viesosies populārā TV3 šova "Dziedi ar zvaigzni" uzvarētāji Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš, piedāvājot gan labākos numurus no televīzijas šova repertuāra, gan pilnīgi jaunus iestudējumus.

"Mīlestības vārdā" nebūs vienkāršs koncerts, bet gan iestudējums, kas tapis dueta dalībnieces un Rīgas Mihaila Čehova Krievu drāmas teātra aktrises Veronikas Plotņikovas režijā. Tas vēstīs par vīrieša un sievietes attiecību līkločiem - no romantikas līdz strīdiem, no vientulības līdz atkalredzēšanās priekam, netiks aizmirsts arī par attiecību komisko pusi - jokiem un pārpratumiem.

Koncerta muzikālais saturs būs daudzveidīgas un krāsains - skanēs gan pasaules hiti, gan Raimonda Paula kompozīcijas, Edītes Piafas dziesmas Veronikas Plotņikovas izpildījumā un citi labi zināmi skaņdarbi. Gaidāmi arī īpaši muzikāli pārsteigumi.

"Ar šiem koncertiem mēs vēlamies pateikties visiem, kas mūs atbalstīja šova laikā un rūpējās par to, lai mēs uzvarētu.

Tāpēc esam nolēmuši doties ciemos pie jums pateikties klātienē ar īpaši iestudētu koncertuzvedumu.

Pēdējos mēnešus esam rūpīgi strādājuši, lai dažādotu repertuāru un piedāvātu labāko, ko varam," saka dueta dalībnieki.

Koncertu klausītājiem būs iespēja baudīt absolūti dzīvā izpildījumā, jo par dueta muzikālo pavadījumu rūpēsies grupas "Autobuss debesīs" mūziķi.

Turneja sāksies ar koncertu Jēkabpils Tautas namā 24.martā, dienu vēlāk "Mīlestības vārdā" izskanēs Ādažu kultūras centrā, bet 26.martā gaidāms lielkoncerts Rīgas Kongresu namā. 2.aprīlī Veronika Plotņikova un Marts Kristiāns Kalniņš uzstāsies Daugavpils teātrī, 3.aprīlī gaidāms koncerts Liepājas teātrī, 8.aprīlī Valmieras Kultūras centrā, 14.aprīlī notiks koncerts Jelgavas Kultūras namā, bet turneju noslēgt plānots 19.aprīlī ar koncertu Madonas kultūras namā.

TV3 televīzijas šovs "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" noritēja pērnajā rudenī 11. nedēļu garumā. Šova finālā Marts Kristiāns Kalniņš un Veronika Plotņikova skatītāju balsojumā pārspēja operdziedātāju Evitu Zālīti un ārstu Jāni Kvēpu, iegūstot šova galveno balvu.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī koncertu norises vietās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu