Mila Kunisa sapņo par ģimeni un bērniem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Mila Kunisa, kuru pagājušajā gadā atzina par pasaulē seksīgāko sievieti, nesapņo par ļoti veiksmīgu aktrises karjeru, bet gan par ģimeni un bērniem. Nesenā intervijā Mila atzinusies, ka viņai nebūtu grūti izvēlēties, jo viņa jau zina, ko vēlas.

Intervijā ar izdevumu «Playboy» Mila Kunisa stāstījusi:

«Domājat, ka aktieris var būt visu mūžu? Vai tiešām tas nešķiet dīvaini, kad sākat novecot? Tā tas notiek ar sievietēm. Tu vēlies savu dzīvi vai karjeru? Reizēm izdodas atrast vidusceļu, bet šajā industrijā tas ir retums. Ir jāizvēlas – privātā dzīve vai karjera.

Neparasti, ka 29 gadu vecumā es jau runāju par novecošanu, tomēr neuzskatu, ka ar aktrises profesiju varēšu nodarboties visu dzīvi.

Es gribu būt producente. Es neprātīgi mīlu šo darbu, tomēr gribu arī savu privāto dzīvi. Es gribu ģimeni. Ne rīt, bet kaut kad. Es gribētu būt īsta mamma. Mani vecāki visu laiku strādāja, kad biju maza, bet vismaz uzturējās vienā vietā. Es nemēdzu būt vienā pilsētā ilgāk par diviem mēnešiem. Kā gan es varētu sākt ģimenes dzīvi tādos apstākļos? Nāksies atrast kompromisu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu