Notiks Valentīndienas "Swaparama" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Swaparama" sērijas pasākumi jau kļuvuši par iecienītu brendu Rīgas klubu dzīvē. Ja vēl nezini, tie ir pasākumi, kuru apmeklētāji mainās ar drēbēm... Nākamā "Swaparama" paredzēta Valentīndienas noskaņās un notiks 12. februārī klubā "Nabaklab".

Vēsturiski ir izveidojusies tradīcija Valentīndienā dāvināt otram puķes, šokolādes konfektes sirds formā un Valentīndienas kartītes, tikties pie Laimas pulksteņa un sūtīt gaisa bučas simpātiskiem pretimnācējiem. "Swaparama" nolēmusi mazliet pārveidot šo tradīciju, uzzīmējot sirdis ar spilgtākajām "Dzintara" lūpukrāsām uz atkailināta ķermeņa un nofilmējot īsu reklāmas rullīti, kuru vari apskatīt zemāk. Seksīgi, pikanti un rozā - ļoti atbilstoši pirmajam Valentīndienas "Swaparama" pasākumam.

Apmeklētāji gan tiek gaidīti sarkanā atribūtikā, ar sirdīm, solo un pa pārīšiem. Kā allaž, ņem līdzi drēbes, kurām vairs nav vietas skapī un kas vairs nebūs aktuālas, spriežot pēc 2011. gada pavasara modes prognozēm. Gaisa bučas muzikālā veidolā sūtīs D. Tribe vs. Mojo_Mann Duets: Bikses nost!. "Nabaklab", kā zināms, atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Pasākuma sākums plkst. 22. Ieejas maksa Ls 2, ja nāc ar sirdīm, tad Ls 1,5.

P.S. Sadarbībā ar ĢPSVA "Papardes zieds" "Swaparama" sagatavojusi arī Valentīndienas prezervatīvus (skaits ierobežots).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu