Džūda Lovs atgriežas uz Londonas teātra skatuves

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu aktieris Džūda Lovs (Jude Law) šogad atgriezīsies uz Londonas teātra skatuves, dramaturga Jūdžina O'Nīla lugā "Anna Christie" atveidojot jūrnieku, kurš iemīlas prostitūtā, vēsta "Yahoo News".

Lugas pirmizrāde ieplānota augustā teātrī "The Donmar Warehouse", uz kura skatuves aktieris 2009.gadā atveidoja Hamletu. Izrādē kopā ar Lovu piedalīsies arī Ruta Vilsone.

Lovs pašlaik piedalās Gaja Ričija kinolentes "Sherlock Holmes" ("Šerloks Holmss") turpinājumā, kur atveido doktora Vatsona lomu.

Jaunā sezona "The Donmar Warehouse" teātrī iezīmē atvadas no mākslinieciskā vadītāja Maikla Grendidža, kurš atstās savu amatu decembrī. Viņš, deviņus gadus atrodoties šajā amatā, ir pieredzējis virkni veiksmīgu izrāžu, to skaitā "Frost/Nixon", "Red" un "Hamlet", kuras vēlāk ir izrādītas arī uz Brodvejas skatuves.

Jaunajā sezonā būs iespējams apmeklēt arī tādas izrādes kā Džona Osborna "Inadmissible Evidence" un Šekspīra lugas "Richard II" iestudējumu ar britu aktiera Edija Redmeina piedalīšanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu