«Reiņa trasē» norisināsies bērnu slēpošanas sacensības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aktīvās atpūtas centrā «Reiņa trase» norisināsies aizraujošas slēpošanas sacensības «Sportland Junioru čempionāts». Sacensībās tiek aicināti piedalīties bērni un jaunieši līdz 14 gadu vecumam. Visi sacensību dalībnieki tiks sadalīti trīs vecuma grupās un mērosies spēkiem kalnu slēpošanā, kur katram dalībniekam būs jāveic divi nobraucieni ar laika kontroli. Sacensības norisināsies trīs posmos - 26.janvārī (jau noticis), 10.februārī un 3.martā, informē «Reiņa trasē».

Lai arī šīs ir sacensības, Reiņa trases pārstāvji norāda, ka galvenais uzsvars tiek likts uz to, lai bērni un jaunieši sportiskā garā labi pavadītu laiku. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad sacensības norisināsies Siguldai tuvējā «Reiņa trases» Junioru parkā.

Tās norisināsies trīs vecuma grupās: C grupa - 2007.gadā dzimušie un jaunāki zēni un meitenes, B grupa - no 2003. līdz 2006. gadam dzimušie zēni un meitenes, A grupa - no 1999. līdz 2002. Visiem sacensību dalībniekam būs jāveic divi nobraucieni ar laika kontroli, un vietu sadalījums tiks noskaidrots, ņemot vērā abu braucienu laiku summu.

«Sacensības pirmo reizi norisinājās pagājušajā gadā, un aktivitātes pulcēja vairāk nekā 100 interesentu, kas ne tikai aktīvi baudīja ziemas slēpošanas priekus, bet arī uzrādīja labus rezultātus. Mēs ticam, ka arī šogad visi trīs sacensību posmi būs lielisks piedzīvojums gan bērniem, gan jauniešiem,» norāda «Reiņa trases» pārstāvis Austris Brutāns.

Detalizētāka informācija mājas lapā.

www.reinatrase.lv

«Reiņa trasē» norisināsies bērnu slēpošanas sacensības
«Reiņa trasē» norisināsies bērnu slēpošanas sacensības Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu