Rīdziniece Stacy piedalās Krievijas iepazīšanās šovā (49)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Pikantā rīdziniece Stacy jeb Anastasija Ivka (19), kura 2010. gadā «Jaunā viļņa» konkursā pārstāvēja Somiju un nu cenšas iekarot savu vietu Krievijas šovbiznesā, piedalījusies Krievijā populārajā sarunu un iepazīšanās šovā «Давай поженимся!». Tiesa gan, šoreiz precinieks Aleksandrs, kurš no trim daiļavām varēja izvēlēties sev tīkamāko sirdsdāmu, neizvēlējās simpātisko rīdzinieci.

Krievijas telekanāla Первый канал populārajā iepazīšanās šovā Давай поженимся! starp trijām potenciālajām līgavām sevi pieteica arī rīdziniece Stacy jeb Anastasija Ivka. Topošais līgavainis Aleksandrs (30) uz raidījumu bija nācis ar nopietniem nolūkiem, lai atrastu otru pusīti, ar kuru gatavs šā gada laikā apprecēties.

Raidījuma vadītāja Larisa Guzejeva, satiekot Stacy, atzina, ka viņa ir līdzīga amerikāņu aktrisei Kameronai Diazai. Rīdziniece atklāja, ka viņai reiz bijušās attiecības pusotra gada garumā ar kādu zināmu mūziķi, taču negaidot puisis paziņojis, ka precas ar citu. Tiesa gan, Aleksandrs starp līgavu kandidātēm izvēlējās citu, bet precinieka draugi, raksturojot rīdzinieci Anastasiju, atzina, ka viņa vēl ir par jaunu un nav gatava ģimenes dzīvei.

Stacy no Rīgas uz Maskavu pārcēlās pirms trim gadiem. Pēc dalības Jūrmalā notiekošajā mūzikas festivālā «Jaunais vilnis 2010» rīdziniece Stacy savu karjeru veido Krievijā.

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu