Sandija Vīgante nākotni dosies sakārtot pie astroloģes (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

TV šovā «OKartes skatuve» iepazītā jaunā dziedātāja Sandija Vīgante šobrīd ir lielas izvēles priekšā, no kuras ir atkarīgs, kāds būs viņas 2013. gads. Šonedēļ Sandija ieplānojusi apmeklēt astroloģi, jo vēlas noskaidrot, vai pamest Latviju un nākamos sešus mēnešus pavadīt Ķīnā, vai tomēr palikt dzimtenē pie ģimenes.

Turklāt uz Andra Kiviča dzejas un aforismu grāmatas, kā arī pirmā soloalbuma «Skārienjūtīgs» prezentācijas ballīti Sandija Vīgante ieradās ar jaunu frizūru. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Sandija atklāj, ka mainījusi vizuālo tēlu, jo beidzot nogriezusi mākslīgās matu cirtas, tādējādi atkal atgriežoties pie pārbaudītām vērtībām – dabiskiem matiem.

Pirms pāris mēnešiem Sandija atgriezās no Šveices, kur viņa pēc TV šova «Okartes skatuve» devās strādāt kabarē par dziedātāju. «Kad atgriezos no Šveices, sapratu, ka esmu iekrājusi naudiņu un vēlos divus mēnešus veltīt atpūtai. Pagājušajā nedēļā saņēmu interesantu piedāvājumu, bet, kad man paziņoja, ka būs jādodas prom ar starptautisku šovprogrammu uz sešiem mēnešiem, uz Ķīnu, sāku aizdomāties, vai tas ir tas, ko vēlos. Man tuvāko dienu laikā ir jādod atbilde, tāpēc ir nopietni jāizsver visi par un pret. Man ir tāds azarts iekšā, jo no vienas puses es ļoti vēlos doties, bet no otras puses es nezinu, kas mani sagaida, uz kurieni es došos, vai tas man patiks un ko es zaudēšu. Kamēr esmu jauna, to visu varu atļauties, kad būšu vecāka, tad arī domāšu, kā tas iespaido manu dzīvi,» prāto Sandija.

Vēl nesen jaunā dziedātāja Sandija Vīgante lepojās ar tumšām un garām mau cirtām
Vēl nesen jaunā dziedātāja Sandija Vīgante lepojās ar tumšām un garām mau cirtām Foto: Sandijas Vīgantes privātais arhīvs

Atminoties trīsarpus Šveicē pavadītos mēnešus, viņa atklāj: «Es tur dzīvoju kā paradīzē. Daba tik skaista, gaiss sasilst līdz pat 40 grādiem. Man apkārt bija superīgie cilvēki, man bija šovs, kurā dziedāju, pati pelnīju naudiņu, viss it kā perfekti, bet man pietrūka tuvinieku. Es tur jutos viena un nobijos. Tāpēc tagad domāju - vai esmu gatava uz sešiem mēnešiem atstāt savu ģimeni? Esmu cilvēks, kuram vajag cilvēku mīlestību un tuvumu. Nu tad redzēs, kā viss izvērtīsies! Esmu ļoti traka meitene un vienas stundas laikā varu pieņemt lēmumu!»

Jaunā dziedātāja atklāj, ka dzīve Šveicē viņu norūdījusi un bijis laiks izvērtēt savas dzīves vērtības. Sandija neslēpj, ka tagad, skatoties TV šova «Okartes skatuve» video sižetus, viņai par sevi ir kauns. «Es biju vieglprātīga, viss likās vienkārši un superīgi, jo šovā viss man bija apmaksāts - ēdiens un dzērieni, man bija cilvēki, kuri mani atbalsta. Bet realitātē, nonākot tālu prom no mājām, paliekot vienai, tas bija liels trieciens. Es norūdījos Šveicē. Prombraucot man likās, ka man ir 100 draugi, bet, atgriežoties mājās, viņus var saskaitīt uz divu roku pirkstiem. Tie draugi, kas palikuši, turpina atbalstīt, un viņus interesē, kā es jūtos un kā man klājas,» teic Sandija.

TV šovā "OKartes skatuve" Sandijai Vīgantei bija izveidojušās sirsnīgas attiecības ar Kašeru jeb Kasparu Blūmu-Blūmani
TV šovā "OKartes skatuve" Sandijai Vīgantei bija izveidojušās sirsnīgas attiecības ar Kašeru jeb Kasparu Blūmu-Blūmani Foto: Santa Sergejeva

«Zinu ļoti daudzus jaunus cilvēkus, kuri palaiž garām savas iespējas, baidoties riskēt un doties uz citām zemēm. Lai cik tas skumji izklausās, esmu sapratusi, ka manas mājas ir pasaule, nevis Latvija. Es varu šeit atbraukt uz mājām, bet šeit nepalikšu dzīvot. Es došos ekspedīcijās un meklējumos, un baudīšu visu, ko man dzīve dos.

Plānoju apmeklēt astroloģi, lai cik tas banāli izklausās, mana draudzene – dejotāja, pateicoties astroloģei, pieņēma lēmumu vai brauciens viņai būs labvēlīgs, vai labāk tomēr palikt mājās. Jau iepriekšējās reizēs astroloģe man ir pateikusi patiesību par visiem braucieniem un par šoviem. Reizēm ar savu prātu nevari tikt galā, jo esi dilemmas priekšā, tādēļ gudra cilvēka palīdzība ir tieši laikā, lai pieņemtu pareizo lēmumu. Tā nav Igaunija vai Lietuva, bet gan Ķīna, uz kuru jālido 13 stundas,» skaidro jaunā dziedātāja.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu