«Hobits» pārliecinoši dominē (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aizvadītā nedēļas nogale Ziemeļamerikā ir bijusi tieši tāda, kā jau tas bija gaidāms, - viens izteikts līderis un sekotāji ar ļoti pieticīgiem rezultātiem.

«Hobits: Negaidītais ceļojums» («The Hobbit: An Unexpected Journey») bez nekādām problēmām spējis ieņemt pirmo vietu šajā nedēļas nogalē, iekasējot 84,7 miljonus. Rezultāts pārspēj visus «Gredzenu pavēlnieka» triloģijas filmu startus, lai arī kopumā nav uzskatāms par izcilu rezultātu. To labi apliecina kaut vai šis fakts - uzrādītais rezultāts ir tikai sestais labākais pat starp šā gada filmām vien. Tiesa, ja filma uzrādīs pakāpenisku popularitātes kāpumu, tā tāpat var sasniegt gana iespaidīgu kopsummu. Un tas ir pietiekami ticams scenārijs, ņemot vērā tuvojošos svētku sezonu.

Ilgi gaidītās episkās pasakas notikumi risinās pirms «Gredzenu pavēlnieka» triloģijas, kad hobits Bilbo Baginss kopā ar burvi Gendalfu un trīspadsmit rūķiem dodas negaidītā un neticamiem piedzīvojumiem piesātinātā ceļojumā. Režisora Pītera Džeksona filmā uz ekrāniem būs gan jauni varoņi, gan arī iemīļotie «Gredzenu pavēlnieka» triloģijas dalībnieki. Filma uzņemta 3D formātā, izmantojot jaunākās tehnoloģijas. «Hobits: negaidīts ceļojums» ir pirmā no Pītera Džeksona (Peter Jackson) «Hobita» triloģijas daļām - nākamās filmas pirmizrādi piedzīvos 2013. gada nogalē un 2014. gada vasarā.

2.vietā šonedēļ animācijas filma «Leģendārais piecinieks» (Rise of the Guardians), 3. vietā vēsturiskā drāma «Lincoln» («Linkolns»)

Džeimsa Bonda jaunākā lente «Operācija «Skyfall»» («Skyfall») numur 4, bet top5 noslēdz taivāniešu režisora Anga Lī (Ang Lee) jaunākā filma «Life of Pi» («Pī dzīve»), kas uzņemta pēc kanādiešu rakstnieka Jana Martela (Yann Martel) slavenā romāna ar tādu pašu nosaukumu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu