Oho! Seksīgās Adelīnas galvu reibinošie Londonas piedzīvojumi (29)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Latvijas jaunā dziedātāja Adelīna Jureviča jeb Adelly, kuru skandalozā popdīva Lady Gaga pasludināja par «Latvijas princesi», nupat atgriezusies no Londonas, kur ieplānoto astoņu dienu vietā pavadīja trīs nedēļas. Dzīvesstila portālam «Sejas» Adelīna atklāj galvu reibinošos Anglijas piedzīvojumus, jo kļuvusi par Londonas naktsklubu zvaigzni, pa ielām pastaigājusies ar istabas čībām un frizūru, kas veidota, izmantojot kokakolas bundžas, kā arī pozējusi Londonas un Milānas modes nedēļu katalogiem.

Adelīnai patīk asas izjūtas, un viņa nebaidās no jauniem izaicinājumiem, lai veidotu karjeru. Šoreiz Adelīna devās uz Angliju, kur veiksme un piedzīvojumi viņu pavadīja ik uz soļa.

Vienīgā Lady Gaga Londonas ielās

«Pirms diviem gadiem aizbraucu uz Londonu, lai svinētu Helovīnus. Un tā kļuva par tradīciju. Šoreiz aizbraucu uz Angliju ar domu, ka palikšu tur trīs dienas, bet atgriezos mājās tikai pēc trim nedēļām. Londonā dzīvo mana labākā draudzene Diāna, un visu laiku pavadīju kopā ar viņu. Uz Londonu braucu, lai iedvesmotos mūzikas radīšanai, jo tā pilsēta ir traka, spilgta un tik radoša,» stāsta Adelīna.

Jau iepriekš rakstījām par Adelīnas neatlaidību, lai klātienē satiktu savu iemīļoto popdīvu Lady Gaga. Adelīna turpina tērpties tikpat ekstravaganti kā skandalozā Lady Gaga. «Uz Helovīniem saģērbos kā Lady Gaga, jo zināju, ka lielākoties būs vampīri, kaķenes un raganas. Pati saveidoju matus, uztinot tos uz kokakolas bundžiņām kā Gagas videoklipā «Telephone», piemeklēju līdzīgu tērpu un aksesuārus un devos uz pirmo ballīti, viņa stāsta. Adelīna tonakt kļuva par Londonas naktskluba zvaigzni, jo cilvēki nāca klāt, vēlējās ar viņu nofotografēties. «Nofotografējos ar kādiem 30 cilvēkiem, jo tonakt neviena cita Lady Gaga pa Londonas ielām nestaigāja. Mani pat nofotografēja «Samsung» pārstāvji un ielika savā informatīvajā stendā «Picadilly circus» uz pāris minūtēm kā galveno fotogrāfiju,» viņa stāsta.

Foto: No personiskā arhīva

Naktīs iepazīstas ar ietekmīgiem cilvēkiem

Galvu reibinošie piedzīvojumi Adelīnai ar to vēl nebeidzās. «Džemoju labākajos Londonas «R&B/Soul open mic night» klubos. Tik brīvu atmosfēru, cilvēku atbalstu un profesionalitāti sen nebiju piedzīvojusi. Pavisam uzstājos trīs reizes. 11 dienas pēc kārtas ar draudzeni gājām uz nakts ballītēm un gulējām vien kādas četras stundas diennaktī. Bija traki!» teic Adelīna. Viņa arī pabijusi ballītē, kur uzstājās korejiešu reperis PSY ar slaveno dziesmu «Gangam style».

Brauciena laikā gaišmatainā skaistule sadarbojusies ar dizaineri Danish Wakeel un saņēmusi lielisku piedāvājumu piedalīties dizainera projektā un filmēties Londonas un Milānas modes nedēļai.

Iepazīšanās ar ietekmīgiem cilvēkiem sekojušas cita citai. «Trijos naktī vienā no Londonas ķīniešu restorāniem iepazinos ar ASV producentu grupas «stereotypes» pārstāvjiem, kas sadarbojas ar tādām pasaules līmeņa zvaigznēm kā grupu «Far East Movement», dziedātājiem Krisu Braunu, Drake un Bruno Marsu,» uzskaita Adelīna.

Foto: No personiskā arhīva

Pa Londonas ielām staigā istabas čībās

Neraugoties uz visām ballītēm un vētraino nakts dzīvi, Adelīna paguvusi arī ierakstīt jaunu dziesmu kādā no Londonas ierakstu studijām: «Negribu pagaidām atklāt visus noslēpumus, bet sadarbojos ar ļoti nopietniem cilvēkiem. Ceru, ka tuvākajā nākotnē varēsiet dzirdēt manu jaunāko ierakstu.»

Apkopojot visas sajūtas par Londonā piedzīvoto, Adelīna teic: «Smieklīgākie fakti, ka es gandrīz katru dienu staigāju pa Londonas ielām ar istabas čībām. Pat līdz klubiņiem braucu ar čībām un pārvilku augstpapēdenes.

Šis brauciens bija visproduktīvākais no visiem maniem ceļojumiem, kādi man bijuši. Protams, bija ļoti daudz traku lietu, burziņi un piedzīvojumi. Trīs nedēļu laikā Londonā ar mani notika tādas lietas, ko Latvijā nav iespējams īstenot 18 gadu laikā.»

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu