Jūtu komēdija «Hamilkāra kungs – cilvēks, kas maksā» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

23.oktobrī plkst.19.00 Valkas pilsētas kultūras namā (Emīla Dārziņa ielā 8, Valkā) būs izrāde – jūtu komēdija 2 daļās «Hamilkāra kungs – cilvēks, kas maksā». Šī leģendām apvītā, melodramatiskā francūža Ī.Žamiaka meistarīgi uzrakstītā luga ir iespēja runāt ar skatītāju par nemainīgām un katram cilvēkam būtiskām tēmām ar francisku vieglumu, it kā spēlējoties.

Lugas darbība risinās pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados kādā Parīzes dzīvoklī, kur Aleksandrs Hamilkārs uz darba interviju ir uzaicinājis aktrisi Eleonoru Diroku, kādu Tronšē ielas staiguli Kleo un bezdarbnieku Genolē. Šos cilvēkus šokē Hamilkāra kunga neordinārais darba piedāvājums, proti – «nopirkt to, ko dzīve ar tik nekaunīgu stūrgalvību liegusi – sievas mīlestību, bērna pieķeršanos un kāda sena, uzticama vīra draudzību...»

Hamilkāra kungs nolemj nopirkt sev teātra krēslu dzīvē, pēc iespējas ērtāk iekārtoties tajā un svētlaimē baudīt ilūzijas... Piedāvājam arī Jums krēslu, kurā ērti iekārtoties un izbaudīt šo izrādi...

Titullomā – Jānis Reinis, pārējās lomās iejutīsies Aīda Ozoliņa, Enriko Avots, Egija Missa-Silāre un Jānis Mūrnieks. Izrādes režisore – Dita Balčus, mākslinieks – Jānis Jansons, komponists – Juris Kulakovs. Izrādē skan arī K.Gardēla, S Gensbūra un citu franču komponistu radīta mūzika.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Valkas pilsētas kultūras namā pie dežuranta / kasiera katru darba dienu plkst.9.00 – 15.00 un plkst.16.00 – 20.00. Biļešu cenas: 5, 4, 3 lati, bet 8.– 12. klašu skolēniem tiek piedāvāta akcija «Pērc 1 biļeti, nāciet uz izrādi 2!».

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu