Plaša programma rudens brīvlaikā TV3

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Skolēnu rudens brīvdienas nav aiz kalniem, tāpēc laikus jāizplāno, kā pēc iespējas bagātīgāk un krāsaināk tās pavadīt. Skolēnus priecēs ar jautrības pilnām filmām - «Lesija», «Dziedošie lāči», «Roka nometne», «Modeles uzvedība» un īpašu televīzijas pirmizrādi «Surogāti visai ģimenei»! No 29.oktobra līdz 4.novembrim darbdienu rītos un brīvdienu pēcpusdienās.

Skolēnu rudens brīvlaika plānos dalās TV3 raidījuma Bez Tabu vadītāja Evelīna Strazdiņa: «Tuvākajā brīvlaikā, kas būs tagad rudenī, nekādus lielus varoņdarbus neveiksim. Galvenais uzdevums bērniem būs labi atpūsties, kārtīgi izgulēties, lai var turpināt skolas gaitas ar jaunu sparu. Domāju, ka noteikti tiks noskatīts kāds labs kino. Gribētos izbraukt arī ārpus Rīgas - atkal atgādināt sev, kādā lieliskā vietā dzīvojam. Ja man izdotos katram no bērniem veltīt kādu mirklīti nedalīta laika, piedzīvot kaut ko ar katru, tad mana mātes sirds būtu pavisam gandarīta.»

Brīvdienu filmas

Foto: publicitātes

30.oktobrī 9:00 «Dziedošie lāči»

Desmit gadu vecais lācēns Barisons, kurš uzaudzis pie cilvēkiem, dodas uz Tenesiju, lai atrastu savu īsto ģimeni. Pa ceļam viņš paspēj izdarīt kādu labu darbu - apvienot sen izjukušo grupu «Dziedošie lāči». Tiek noorganizēts labdarības koncerts, lai glābtu lāču koncertzāli. Vai Barisonam izdosies atrast savu ģimeni?

31.oktobrī 9:00 «Roka nometne»

Mičija ārkārtīgi vēlas pavadīt vasaru prestižajā roka nometnē, taču vienīgā iespēja tur pabūt ir strādāt virtuvē par vienu no pavāriem. Reiz viņas dziedāšanu, meiteni neredzot, izdzird kāda tīņu popzvaigzne, kas par to ir sajūsmā un par varēm apņemas atrast meiteni ar īpašo balsi. Tagad Mičijai jātiek pāri savām bailēm, lai saņemtos no dziedāšanas virtuvē doties skatuves gaismās.

1.novembrī 9:00 «Roka nometne 2»

Mičija Toresa nevar vien sagaidīt atgriešanos roka nometnē. Viņa cer atkal satikt senos draugus Šeinu un Džeisonu, no jauna sacerēt mūziku un vienkārši izbaudīt vasaru. Ceļā uz nometni Mičija redz, ka tieši pretim Roka nometnei ir uzradusies konkurente, un jau drīz vien atklājas, ka tā apdraud Roka nometnes pastāvēšanu. Tomēr Mičija tik viegli nepadosies, viņa izaicina konkurentus uz dueli, kurā uzvarēs talantīgākais!

2.novembrī 9:00 «Modeles uzvedība»

Foto: publicitātes

Piemīlīgā Džeisona lomu spēlē popzvaigzne Džastins Timberleiks, bijušais Britnijas Spīrsas sirdsāķītis, bet abu galveno varoņu ādā iejūtas aktrise Megija Lovsone.

3.novembrī 16:45 «Lieliskā kompānija»

Pievilcīgs pusmūža reklāmas darbonis un uzticīgs ģimenes cilvēks Dens Formens (Deniss Kveids) tiek pazemināts amatā sakarā ar uzņēmuma pārpirkšanu. Viņa amatu atvēl jaunam, lecīgam iznirelim Kārteram Derjī. Drīz vien Denam gribot negribot nākas pret jauno priekšnieku izturēties ar cieņu ne vien darbā, bet arī pie sava pusdienu galda, jo Kārters sāk saieties ar viņa burvīgo meitu Aleksu.

3.novembrī 19:30 «Gūfija brīvdienas»

Foto: publicitātes

4.novembrī 15:30 Eda televīzija

Foto: publicitātes

4.novembrī pirmizrāde visai ģimenei!

Foto: publicitātes

Sekojiet skolēnu rudens brīvlaika īpašajai programmai no 29.oktobra līdz 4.novembrim TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu