Karaliskā improvizācijas teātra 5. sezona ir atklāta! (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

KIT sastāvs šajā sezonā  - Andris Rupais, Jānis Skutelis, Arstarulsmirus, Arvis Dejotājs, Ģirts Runātājs un Varis Klausītājs (runājot par sastāvu jāatzīst, ka esam gatavi arī jauniem pavērsieniem, kas nozīmē iespēju visiem Tiem un Tām, kam līdz šim sapnis par KITu bija liegts.)

KIT skatuve šajā sezonā savu atrašanās vietu nemainīs (vecais, labais

K-Suns), bet vizuālas pārmaiņas gan tā ir piedzīvojusi.

KIT filozofija paliek stabila, proti, mums ir karaliska publika, kurai mēs ļaujam izvēlēties, ko viņi vēlās redzēt. Nepretendējot uz mākslu (kas Latvijā jau ir plaši pārstāvēta) vēlamies kaut uz brīdi skatītāju izraut no ikdienas rutīnas un iesaistīt radītpriekā. Saturiski - nekā smaga, vienkārši rēcīgi.

Izrāžu (lasi - hapeningu) «Humors Nobāl» laiki paliek nemainīgi - katru trešdienu, 20:00. Svarīgi! Sāksim laikā. Iepriekšējo gadu paziņojums - izrāde laikā nekad nesākas - vairs nav spēkā.

Svarīgākā informācija par KIT aktivitātēm iekšwww.karaliskais.com(ja tur kas nav, tad tam tur nav jābūt).

Biļetes var iegādāties «Biļešu serviss» kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv, kā arī kinoteātra K-Suns kasē, Elizabetes ielā 83/85



Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu