Šovā turpinās cīņu divi Sandi, Kaspars, Almants, Egīls (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 dota zaļā gaisma vēl nebijušam šovam «Saimnieks meklē sievu», kuru vada enerģiskā TV un radio zvaigzne Baiba Sipeniece-Gavare. Viņa devās pie desmit Latvijas saimniekiem, lai atdotu vēstules no sievietēm, kuras vēlas ar viņiem iepazīties.

Darbs pie šova sākās jau pavasarī, kad sievietes tika aicinātas sūtīt vēstules desmit uzņēmīgiem Latvijas saimniekiem. Vēstules saņemtas, un laiks tās nodot saimniekiem, lai pēc tam izvēlētos dāmas, ar kurām tikties un baudīt ne vien romantiku, bet arī pārbaudīt, kā viņas veic dažādus saimniecības darbus. Līgavu atsaucība šajā šovā esot bijusi milzīga, tādēļ visiem saimniekiem būs no kā izvēlēties sev piemērotu kandidatūru.

Pirmo Baiba apciemoja Sandi Birkenbergu (30) no Salacgrīvas novada. Viņš meklē tādu sievu,

kura kā kakls grozītu ģimenes galvu.

Turklāt potenciālajai līgavai jārēķinās ar stingru vīratēvu.

Viens no precēties gribošajiem saimniekiem ir Oskars Dombrovskis (27) no Vecumniekiem. Viņam vēl nekad iepriekš nav bijusi nopietna draudzene. Oskara tante novēlēja viņam atrast īstu strādnieci. Oskara tētis pat pierunāja šova enerģisko vadītāju Baibu Sipenieci-Gavari izbraukt ar mopēdu «Rīga». Baiba ar uzdevumu tika veiksmīgi galā. Līgavainim Oskaram iepazīšanās vēstules bija atstājušas septiņas kandidātes, taču viņš neturpinās dalību šovā.

Gatis Pliens (26) no Gulbenes novada gan nav iekļuvis pirmajā piecniekā, jo citi puiši ir saņēmuši daudz vairāk vēstuļu. Tādēļ viņš dalību šovā neturpinās.

Šovā piedalās Egīls Rušiņš (40) no Jēkabpils novada. TV šova vadītāja Baiba atzina, ka Egīls esot vispopulārākais līgavainis, jo saņēmis 106 vēstules. Egīla mamma cer, ka dēls atradīs tādu sieviņu, kas mīlēs viņas dēlu un palīdzēs saimniecības darbos. Egīls pat nezināja, kā sagrupēt meitenes. Viņš atklāja, ka draudzeni nevēlas apaļīgu, bet saimnieka mamma, mierinot dēlu, atzina, ka, strādājot lauku darbus, apaļās nometīs liekos kilogramus.

Kaspars Vaikulis (22) no Jēkabpils novada ir īsts dabas bērns. Bitenieks, turklāt veģetārietis un vienmēr staigā basām kājām. Kaspars ātri vien izvēlējās piecas meitenes, kuras aicināt uz randiņu.

Almants Kalniņš (38) no Talsu novada ir bijušais biatlonists un sievas godam meklē pašpietiekamu sievieti. Almantam vēstules atsūtījušas 100 sievietes. Almants, pētot dāmu fotogrāfijas, atzina, ka

viena no viņām izskatās kā no žurnāla vāka.

Almantam kandidātes, ar kurām tikties randiņā, izvēlēties palīdzēja viņa draugi.

Juris Ozoliņš (54) no Carnikavas novada arī nav iekļuvis to saimnieku lokā, kuri turpinās dalību šovā. Taču viņš saņēmis paprāvu vēstuļu kaudzīti no sievietēm.

Ainars Piļeckis (38) ir no Skrundas novada. Saimniekam no iepriekšējām attiecībām ir bērni.

Sandis Legzdiņš (21) no Amatas novada audzē kazas, teļus, zirgus un govis.

Austris Pujāts (43) no Gulbenes novada sievu meklē par sevi jaunāku, kura spētu Austrim vēl sagādāt mantinieku. Tiesa gan, arī Austris neturpina dalību šovā.

Pēc pirmā raidījuma un vēstuļu rakstītāju iepazīšanas pieci populārākie vēstuļu saņēmēji katrs izvēlējās piecas dāmas, ar kurām klātienē baudīt improvizētu ballīti lauku mājās Gungās Ādažu novadā. Jau nākamajā šova raidījumā visi satiksies ballītē, kurā spēlēs pirmās TV šova «OKartes skatuves» uzvarētāji – grupa «Jātnieki».

Skaties sēriju te!

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu