Anistone kāzas rīkošot Ņujorkā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Pirms neilga laika saderinājās Holivudas aktrise Dženifera Anistone un viņas draugs Džastins Terū. Tiesa, pāris pagaidām nav atklājis informāciju par kāzām, turklāt Anistone pat nav plašākai sabiedrībai parādījusi saderināšanās gredzenu.

Tomēr nu beidzot parādījusies ar kāzām saistīta informācija: piemēram, fakts, ka lielās kāzu svinības pavisam noteikti tiks rīkotas Ņujorkā, kas ir Dženiferas vismīļākā pilsēta.

Ārvalstu preses rīcībā arī nonākusi informācija par gredzenu, ko Terū uzdāvinājis Anistonei - tā ir ļoti grezna rotaslieta ar astoņus karātus lielu taisnstūra briljantu smaragu ierāmējumā. Džastins gredzenu mīļotajai pasniedza romantisko vakariņu laikā, kas tika rīkotas par godu viņa dzimšanas dienai.

Pašlaik aktrise piedalās kārtējās romantiskās filmas uznemšanā, savukārt Terū pavada laiku kopā ar nākamo vīratēvu - Dženiferas tēvu Džonu Anistonu. Pēc viņa domām, Terū esot «ļoti pievilcīgs jauns cilvēks». Vēl Anistons seniors paziņojis, ka piekritis savas meitas un Terū kāzām.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu