Krīzi piedzīvo Anistones un Terū attiecības (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aizvien biežāk klīst runas, ka sašķobījušās Holivudas kinoaktrises Dženiferas Anistones un viņas drauga, aktiera Džastina Terū attiecības.

Pēdējā laikā ārzemju presē tiek vēstīts, ka Dženifera Anistone ļoti pārdzīvo, ka pēc pusotra gada draudzības ar Džastinu Terū viņa joprojām no mīļotā nav saņēmusi bildinājumu. Žurnāls «US Magazine» noskaidrojis, ka Dženifera tik ļoti saniknojusies, ka izbeigusi attiecības ar aktieri.

Savukārt citi tabloīdi vēsta, ka Dženifera no mīļotā cerējusi saņemt bildinājumu abu ceļojuma laikā pa Eiropu. Taču sagaidījusi vilšanos. Turklāt ceļojumā, pusdienojot kopā ar draugiem, Terū izvairījās runāt par kāzām un palūdza nomainīt tēmu, kad draugi painteresējās, vai Džastins neplāno savai izredzētajai, beidzot pasniegt gredzenu ar lielu briljanta actiņu. Atgriežoties viesnīcā, Dženifera esot sarīkojusi pamatīgu skandālu par šādu drauga attieksmi.

Protams, nav dūmu bez uguns. Runas par abu mīlnieku attiecību krīzi radušās arī tādēļ, ka Terū saglabājis draudzīgas attiecības ar bijušo draudzeni Heidi Bibensu. Arī paparaci fotogrāfi seko līdzi Anistones un Terī attiecībām. Fotogrāfi iemūžinājuši interesantus kadrus, kur 40 gadus vecais Terī laiku pavada efektīgas blondīnes kompānijā. Izrādās, ka 51 gadu vecā daiļava ir Terī kādreizējā draudzene, aktrise Emi Sedarisa.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu