Krūzam draudot nervu sabrukums (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Aktieris Toms Krūzs ļoti pārdzīvo sievas Keitijas Holmsas ierosināto šķiršanos. Tiek arī ziņots, ka aktierim draud nervu sabrukums, jo sieva aizliegusi viņam tikties ar abu kopīgo meitu Suri.

Neraugoties uz to, ka ne Krūzs, ne Keitija Holmsa nekomentē laulības šķiršanas procesu, smalko aprindu aprakstītāji atrod aizvien jaunu un jaunu informāciju par visnotaļ sarežģīto situāciju, kurā pašlaik nokļuvuši abi aktieri. Pēc tam, kad Keitija paziņoja par nodomu šķirties, viņa ar vīru vairs nesarunājoties.

Savukārt tagad aktrise ierobežojusi Krūzam tikšanās iespēju tikties ar meitu, tādēļ nelaimīgais aktieris, kuram šķiršanās sagādājusi pamatīgu triecienu, esot gatavs krist histērijā. «Mums ar pūlēm izdevās pierunāt Keitijas pārstāvjus, lai saņemtu atļauju Krūzam ar meitu aprunāties pa telefonu. Tikai kontaktēšanās ar meitu palīdz viņam izvairīties no nervu sabrukuma. Starp citu, viņš meitiņai nav teicis ne vārda par šķiršanos,» aktiera oficiālo pārstāvju izteikumus citē «Life News».

Kad Krūzs varēs ar meitu tikties klātienē, nav zināms. Pašlaik aktieris filmējas Islandē, un arī tikties ar sievu viņš nevēloties.

«Krūza un Keitijas attiecības pašlaik ir katastrofālas. Viņš uzskata, ka ir nodots un ka sieva bērnu izmanto kā ieroci,» apgalvo pāra draugi, piebilstot - visticamāk, Keitija meitas un Krūza tikšanos ierobežo tādēļ, ka viņas vīrs aizrāvies ar scientoloģiju un, viņasprāt, Krūzs bērna nenobriedušajā apziņā var iepotēt nepareizās vērtības.

Atgādināsim, ka abi šķiras pēc sešu gadu laulības, un iemesls tam ir Krūza maniakālā aizraušanās ar scientoloģiju, kurai viņš gribēja pievērst abu meitu Suri.

Šķiet, Keitija ar grūtībām pacietusi vīra reliģisko aizraušanos, taču viņa burtiski esot uzsprāgusi, uzzinot, ka Krūzs grib meitu sūtīt uz slēgto scientoloģijas skolu. Tā visa rezultātā Holmsa pieprasījusi viņai piešķirt vienpersonisku aizbildniecību pār meitu un arīdzan alimentus. Tā kā Krūzam par katru laulībā pavadīto gadu būtu Holmsai jāmaksā trīs miljoni dolāru, kopā viņam var nākties samaksāt 18 miljonus USD.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu