«Bez Tabu» jauna rubrika: mobilā misija (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Uzreiz pēc Jāņiem, no 25.jūnija TV3 skatītāji tiks izglītoti moderno tehnoloģiju jomā īpašā rubrikā «Mobilā misija».

Mūsdienās jaunās tehnoloģijas jo strauji ienāk ikviena cilvēka dzīvē, bet kā lai neapjūk piedāvājumā un šajā jaunajā un daudziem joprojām svešajā pasaulē? Palīgā steidz «Bez Tabu» komanda, kura no 25.jūnija vairāku nedēļu garumā īpašu uzmanību pievērsīs šai tēmai. Skatītājus sasniegs rubrika «Mobilā misija», kurā tiks piedāvāti aizraujoši un izskaidrojoši sižeti. Tajos moderno tehnoloģiju eksperts Kristaps Skutelis (virtuālajā vidē saukts Krizdabz)

atraktīvā veidā centīsies pārliecināt rūdītus skeptiķus un viedtālruņu nīdējus par šo moderno verķu unikālajām spējām atvieglot ikdienu.

Viņš nemitīgi tur roku uz tehnoloģiju attīstības pulsa, cenšoties objektīvi izvērtēt, kādas iespējas sniedz modernās tehnoloģijas un kā tās var uzlabot ikdienu.

Vietā pieminēt, ka K.Skutelis ik ceturtdienu dzirdams arī radio Star FM ēterā, kad viesojas raidījumā «Zoopasta» pie Baibas Sipenieces-Gavares un Jāņa Romanovska, lai stāstītu par jaunumiem virtuālajā pasaulē.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu