Džolija ierindojas Holivudas sliktāko māmiņu TOP (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc Amerikas preses žurnālistu domām, par lieliskākajām Holivudas māmiņām sevi var uzskatīt Dženifera Gārdnere, Rīza Viterspūna un Sandra Buloka, kuras no zvaigžņu kritiķiem un paparaci saņēmušas visaugstāko atzīmi.

Viņas par saviem bērniem rūpējas, bieži vien kaitējot karjerai, atsakoties no izdevīgiem projektiem tādēļ, lai biežāk būtu mājās.

Par sliktāko māti masu mediji uzskata dziedātāju Kristīnu Agileru, kura no žurnālistiem saņēmusi zemāko vērtējumu. Pēc kritiķu domām, Agilera pārāk daudz laika tērē trokšņainām ballītēm, aizmirstot savu mazo dēlēnu, kuram allaž ir kāds skrāpējums vai zilums, nemaz nerunājot par to, cik nekārtīgi viņš ir apģērbies.

Andželīna Džolija un Breds Pits ar bērniem
Andželīna Džolija un Breds Pits ar bērniem Foto: AP/Scanpix

Otrajā vietā Holivudas sliktāko māmiņu topā žurnālisti ierindojuši Dženiferu Lopesu: viņa tiek vainota par to, ka pārāk aizrāvusies ar karjeru un pārāk daudz nodevusies romānam ar Kasperu Smārtu. Izrādās, lai pabūtu kopā ar mīļoto vīrieti, Lopesa bērnus atstāj aukles gādībā pat tad, kad pēc tā nav nekādas vajadzības.

Sliktāko māmiņu topa trešajā vietā ierindojusies Holivudas zvaigzne Andželīna Džolija. Viņai tiek pārmesta pārmērīga «fast food» lietošana, tāpat tas, ka viņa ļauj bērniem spēlēties ar rotaļu ieročiem - pēc kritiķu domām, tas var izraisīt agresīvas uzvedības izpausmes bērnu starpā gan ģimenē, gan komunicējot ar citiem bērniem. Tāpat daudzi žurnālisti, kas piedalījās bērnoto Holivudas zvaigžņu vērtēšanā, ir pārliecināti, ka Džolija pārāk akcentē publikas uzmanību uz saviem bērniem, tādējādi viņas mātes mīlestība jau sāk izskatīties pēc PR...

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu