«Origo Summer Stage» skanēs pasaulē populāri džeza skaņdarbi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 8.jūnijā «Origo» laukumā izveidotajā vasaras kultūras aktivitāšu centrā «Origo Summer Stage» skanēs pasaulē populāri džeza skaņdarbi, informē tirdzniecības centra «Origo» sabiedrisko attiecību konsultante Madara Laicāne. No plkst.15 līdz 19 uz skatuves uzstāsies «F.G & Jazz Quintet», bet pēc tam divu stundu garumā par mūziku rūpēsies dīdžejs «Jazz», kurš mūziku «Origo Summer Stage» turpmāk spēlēs visas vasaras garumā.

Grupas sastāvā «F.G & Jazz Quintet» darbojas pieredzējuši mūziķi, kas ir muzicējuši un turpina sadarboties ar tādām Latvijā slavenām grupām un izpildītājiem kā Igo, Pits Andersons, «Fomins un Kleins», «The Hobos» un citiem.

Jau ziņots, ka «Origo Summer Stage» visas vasaras garumā piedāvā sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu vēsmas, uz vienas skatuves atspoguļojot tādus Latvijas lielākos mūzikas festivālus kā «Rīgas ritmi», «Saulkrasti Jazz», «Summertime - aicina Inese Galante» un «Jaunais vilnis».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu