«Sniegbaltīte un mednieks» pārņem vadību (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros pārliecinoši 1.vietu iekarojusi filma «Sniegbaltīte un mednieks» («Snow White and the Huntsman»), kurā kā ļaunā karaliene redzama aktrise Šarlīze Terona (Charlize Theron), bet mednieka lomā komiksa «Tors» («Thor») ekranizācijas zvaigzne Kriss Hemsvorts (Chris Hemsworth).

Sniegbaltītes lomā iejutusies «Twilight» («Krēsla») sāgas zvaigzne Kristena Stjuarte (Kristen Stewart).

Filma ir vizuāli aizraujoša un vēl neredzēta leģendārās pasakas par Sniegbaltīti versija. Episkajā piedzīvojumu filmā Sniegbaltītei uz pēdām ir tās niknākā ienaidniece – ļaunā karaliene. Taču negantā valdniece nenojauš, ka meitene, kura apdraud viņas troni, kopā ar mednieku, kurš reiz ticis sūtīts viņu nogalināt, nu ir gatava atriebties.

«Snow White and the Hunstman» tikai daļēji balstīta brāļu Grimmu populārajā pasakā par Sniegbaltīti. Uz ekrāna populārā pasaka piedzīvojusi ievērojamas modifikācijas - ļaunā karaliene nolīgst mednieku, lai tas nogalina Sniegbaltīti, taču tas nolemj skaisto meiteni glābt.

Filmas režisors Rūperts Sanders (Rupert Sanders).


Jau no piektdienas filma parādīja, ka tai šajā nedēļas nogalē konkurentu nebūs, un kopumā tika iekasēti 56,2 miljoni. Summa ir ļoti līdzīgai tai, kuru pirms nedēļas iekasēja «Vīri melnā III» (Men in Black 3). Filmas kopējie kases ieņēmumi Ziemeļamerikā varētu būt ap 150 miljoniem.

Foto: publicitātes

Izcilu sniegumu turpina demonstrēt visu laiku trešā ienesīgākā filma pasaulē «Atriebēji» («The Avengers»). Atkal ieņēmumu kritums bijis zem 50% un iekasēti 20,2 miljoni. Te jāmin, ka mēneša laikā filmas izrādīšanas ekrānu skaits samazinājies jau gandrīz par 1000. Kopā iekasēti jau vairāk nekā 550 miljoni, bet kopsumma globālā mērogā nu jau tuvojas 1,4 miljardiem.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu