Patiesība par Sanda Ozoliņa jauno mīļāko (51)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, no personīgā arhīva

Pirms nedēļas publisko telpu pāršalca ziņa, ka sociālajā vietnē facebook.com parādījusies kāda provokatīva bilde, kurā redzamās personas esot viens no visu laiku labākajiem latviešu hokejistiem Sandis Ozoliņš ar jauno režisori Unu Rozenbaumu.

Par šo jaunumu pārsteigta bija arī režisores un radošās reklāmas aģentūras «DDB» pārstāves Unas Rozenbaumas mamma, kura zvanīja meitai, lai noskaidrotu visu patiesību par meitas jaunajām attiecībām. Sarunā ar Sejām Una atklāj, ka arī pati bijusi izbrīnīta, ka, pašai nezinot, viņai piedēvētas attiecības ar Sandi Ozoliņu.

Izrādās, ka joku par Unas jauno draugu, kurš it kā esot viens no visu laiku labākajiem latviešu hokejistiem Sandis Ozoliņš, izstrādājuši viņas kolēģi no radošās reklāmas aģentūras «DDB», kuri pārfotografējuši fotogrāfiju no grāmatas «Century» un ievietojuši Unas «facebook» profilā ar parakstu «Una Rozenbauma ar savu jauno draugu Sandi Ozoliņu». Tiesa gan, Unai ir laba humora izjūta, tādēļ viņa neapvainojās par kolēģu pastrādātajiem jokiem. Vairāk Unu pārsteidzis kāds medijs, kas, nesazinoties ar Unu, atsaucies uz «facebook» informāciju un publiski pasludinājis Unu Rozenbaumu un Sandi Ozoliņu par jaunu mīļāko pāri.

Interesanti, ka joks par Sanda Ozoliņa un Unas Rozenbaumas draudzību izplatījās laikā, kad hokejists bija pašķīries no savas simpātiskās draudzenes, kādreizējās TV dīvas Annas Lieckalniņas.

Sejām Una atzina, ka nekad klātienē nav satikusi Ozoliņu un tikai vienu reizi noskatījusies hokeja spēli, kurā spēlējis slavenais latviešu hokejists.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu