"Meiteni ar pūķa tetovējumu" spēlēs Rūnija Mara (9)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kamēr zviedru rakstnieka Stīga Lārsona "Millennium" triloģijas zviedru ekranizācijas galvenā aktrise Nomi Rapasa (Noomi Rapace) šonedēļ tiekas ar Holivudas producentiem, Lārsona daiļrades cienītāji cenšas samierināties ar to, ka viņas atveidotās Līsbetas Salanderes (Lisbeth Salander) loma amerikāņu versijā piešķirta kādai citai, mazpazīstamai aktrisei.

Pirmdien kinostudija "Sony Pictures Entertainment" paziņoja, ka galveno varoni topošajā Lārsona romānu Holivudas ekranizācijā atveidos 1985.gadā dzimusī amerikāņu aktrise Rūnija Mara (Rooney Mara), kas nesen bija redzama slavenās 1984. gada lentes "Šausmas Gobu ielā" (A Nightmare on Elm Street) rimeikā.

Kā ziņots iepriekš, Holivudas kino adaptāciju režisēs Deivids Finčers (David Fincher), kas pagājušajā gadā saņēma "Oskara" balvupar savu filmu "The Curious Case of Benjamin Button" ("Neticamais stāsts par Bendžaminu Batonu"), savukārt scenāriju rakstīs Stīvens Zēlians, kas apbalvots ar ASV Kinoakadēmijas balvu par filmas "Schindler's List" ("Šindlera saraksts") scenāriju. Galveno vīriešu lomu kinolentē spēlēs Džeimsa Bonda zvaigzne - Daniels Kreigs (Daniel Craig).

Nomi Rapasa atteikusies spēlēt amerikāņu rimeikā, nolemjot izmēģināt laimi Holivudas kino industrijā ar kādu jaunu lomu. Nedēļas nogalē viņai jātiekas ar Ridliju Skotu (Ridley Scott), Bretu Retneru (Brett Ratner), Džo Rotu (Joe Roth) un citiem Holivudas producentiem un režisoriem.

"Meiteni ar pūķa tetovējumu" sāks filmēt jau septembrī Zviedrijā un uz ekrāniem filma nonāks šā gada 21.decembrī.

Rūnija Mara filmas "Šausmas Gobu ielā" rimeikā
Rūnija Mara filmas "Šausmas Gobu ielā" rimeikā Foto: publicitātes
Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu