Viceprincese Sanita Kubliņa ar krūti baro dēlēnu lielveikalā (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Skaistumkaraliene un šova «Latvijas princese» otrās sezonas fināliste Sanita Kubliņa izbauda mirkļus, ko pavada, auklējot savu septiņus mēnešus veco dēliņu Dominiku. Bieži vien Sanita ar ratiņiem dodas uz tirdzniecības centru «Domina shopping», kur iegādājas ģimenei pārtiku un citas sadzīvē nepieciešamas lietas. Sanita dēliņu baro ar krūti, un viņa priecājas, ka šopinga laikā, līdzko mazajam ir apetīte, abi var aši doties uz bērnu preču veikalu «Mothercare», kur ir speciāls stūrītis bērnu barošanai.

Mazais Dominiks mielojas ar mammas pienu

Sanitas Kubliņas ikdiena šobrīd pakārtota māmiņas rūpēm, jo viņas dzīvesbiedrs un dēliņa tētis dīdžejs Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš šobrīd ir ģimenes apgādnieks un aizņemts ar darbiem. Viņš ir pieprasīts dīdžejs populārajos Rīga klubos - «Coyote Fly», «Scandal» un «Madhouse», kā arī strādā radiostacijā «European hit radio». Sanita pati auklē mazuli, iztiekot bez auklīšu palīdzības. Dominikam šomēnes paliek septiņi mēneši. Sarunā ar Sejām Sanita atklāj, ka ilgāk par trīs stundām prom no mājām nedrīkst atrasties, jo tad jābaro dēliņš. Māmiņa priecājas par iespēju dēlēnu barot nevis ar mākslīgo piena maisījumu, bet gan ar īstu mammas pienu. Dominikam patīk visai bieži pamieloties ar veselīgo māmiņas pienu.

Foto: Sejas.lv

Sanita atklāj, ka dēlēns ar katru mēnesi pieaug un kļūst nopietnāks, izrādot interesi par apkārtējo pasauli. Tādēļ Sanita kopā ar dēlēnu diezgan bieži no mājām, dodas iepirkties uz tuvāko tirdzniecības centru «Domina shopping». Ja mazulim pēkšņi rodas apetīte, Sanita aši dodas uz bērnu preču veikalu «Mothercare», kur ir izveidots speciāls stūrītis bērnu barošanai. Jaunā māmiņa norāda, ka lielveikalos vajadzētu padomāt par speciālu bērnu istabu iekārtošanu, kur var pabarot, pārtīt mazuļus un nomainīt autiņbiksītes. «Krūts bērni ir ļoti neprognozējami atšķirībā no mazuļiem, kuri tiek baroti ar sausā piena maisījumu. Izejot no mājas, mazais negrib ēst, bet, ienākot «Dominā», mazajam rodas apetīte,» skaidro Sanita.

Reizēm visa ģimene kopīgi dodas iepirkties uz «Alfu», jo šeit atrodas Sanitas darbavieta, tādēļ šī ir īpaši mīļa vieta. «Pie vienas reizes varu nošaut divus zaķus, iepirkties un apraudzīt kolēģus,» viņa teic.

Foto: Sejas.lv

Kopš kļuvusi par māmiņu, Sanita mainījusi stilu

Apģērbu ģimenei Sanita pēdējā laikā iegādājas Latvijā, jo pēc dēliņa piedzimšanas ģimene pilnā sastāvā šoruden dosies pirmajā ārzemju ceļojumā, ko apvienos ar šopingu. «Nesen Gustavs bija Amerikā, kur papildināja mazā garderobi ar Calvin Clain un citu zīmolu, kas Amerikā izmaksā krietni lētāk nekā šeit,» atklāj Sanita un piebilst, ka mazajam Dominikam par apģērba iegādi īpaši galva nav jālauza. «Var teikt, ka mums jau viss sagādāts uz priekšdienām. Manai māsai ir vecāks dēliņš, tādēļ mantojam daudzas lietas no viņa.

Sanita pēdējā laikā kļuvusi ļoti slaida, tādēļ viņa atzīst, ka šā pavasara un vasaras garderobi vajadzējis pilnībā atjaunot. «Pagājušajā vasarā gaidīju mazuli, tāpēc grūtnieču apģērbs vairs neder, arī pirms bērniņa gaidībām biju apaļāka, un arī tas apģērbs ir par lielu. Es pati sev neko īpaši ekskluzīvu nemeklēju. Ja man vajag kādu «body» nopirkt, to varu atrast kādā no tirdzniecības centru veikaliem par saprātīgām cenām vai atlaižu laikā. Kopš bērniņa dzimšanas vairāk iegādājos «skrejamos apavus», jo iepriekš valkāju tikai augstpapēžu apavus. Es nedomāju, ka ir īpaši ērti pastaigāties ar mazuli trīs stundas augstpapēžu kurpēs. Mans ģērbšanās stils noteikti ir mainījies, kopš esmu kļuvusi par māmiņu. Man tagad galvenais, ka tik ātrāk un ērtāk,» viņa stāsta.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu