Izlozēta "JV" pirmās dienas uzstāšanās kārtība (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskā konkursa "Jaunais vilnis 2010" atklāšanas koncertā tika izlozēti dalībnieku pirmās dienas uzstāšanās kārtas numuri. Mūsējie, grupa "PeR" un trio "Lady's Sweet", uzstāsies piektie un desmitie.

Konkursa "Jaunais vilnis 2010" dalībnieku pirmās dienas koncerta uzstāšanās kārtas numurus izlozēja atklāšanas koncerta viesi - krievu estrādes zvaigznes. Latviju pārstāvošā puišu grupa "PeR" uzstāsies piektie, bet dāmu trio "Lady's Sweet" vēl pēc pieciem numuriem - desmitās!

"Jaunais vilnis 2010" konkursantu uzstāšanās secība šodien - 28. jūlijā:

1. Jegors Sesarevs (Krievija),

2. Stacy (Somija),

3. Milk & Kisses (Azerbaidžāna),

4. Пающие трусы,

5. PeR (Latvija),

6. Niki Monolovs (Bulgārija),

7. Tatjana Širko (Ukraina),

8. Hila Ben David (Izraēla),

9. Gabriela (Brazīlija),

10. Lady`s Sweet (Latvija),

11. Kairats Tuntekovs (Kazahstāna),

12. Litesound (Baltkrievija),

13. Sona Šahgeldjana (Armēnija),

14. Murakami (Krievija),

15. Music Hayk (Krievija),

16. Ivans Berezovskis (Ukraina),

17. Uku Suviste (Igaunija).

Latviju pārstāvošie dalībnieki ir apmierināti ar saviem izlozētajiem numuriem. Atgādinām, ka "PeR" otrajā konkursa dienā (29. jūlijā) uzstāsies desmitie, bet "Lady's Sweet" septītās. Bet trešajā, noslēguma konkursa dienā (31.jūlijā) "Lady's Sweet" un "PeR" uzstāsies pirmie un trešie.

Šodien skatītāji un konkursa žūrija Dzintaru koncertzālē dzirdēs iemīļotas un plaši pazīstamas dziesmas.

Pirms konkursantu uzstāšanās skatītājus sagaidīs koncertprogramma, kurā pasaules hiti iegūs jaunu skanējumu populāru mākslinieku izpildījumā.

Konkursantu sniegumu vērtēs žūrija, kurā piedalīsies Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Igors Nikolajevs, Laima Vaikule, Valērija, Leonīds Agutins, Jurijs Antonovs, Maksims Fadejevs, Valerijs Meladze un Konstantīns Meladze.

Turam īkšķus!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu