Ar krāšņu ziedu parādi Rīgā atklāj velo sezonu (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rīgā ar krāšņu velo ziedu parādi tika atklāta velo sezona, informēja pasākuma organizatoru pārstāve Gerda Bērziņa.

Velo ziedu parādē, kas no Brīvības pieminekļa devās cauri vēsturiskajam Rīgas centram, piedalījās aptuveni 200 pavasara ziediem rotāti velosipēdi. Īpaša žūrija izraudzījās viskrāšņāk izrotātos braucamrīkus un to vadītājus, kuri dāvanā saņēma 100 latus vērtas dāvanu kartes.

Bērziņa sacīja, ka gan garāmgājēju, gan autovadītāju attieksme pret parādi bijusi ļoti pozitīva un krāšņie braucamrīki saņēmuši apkārtējo sveicienus un laba vēlējumus. Ar ziediem rotātajiem spēkratiem pievienojušies arī velobraucēji, kas vēlāk devās svinēt Eiropas Savienības dārza svētkus Vērmanes dārzā, kurā velo konkursu rīko Dānijas prezidentūras telts.

Velo parāde noslēdzās velosipēdu veikala «Dutch Bike» teritorijā, kur līdz vakaram notiks koncerts. Pasākuma viesus ar akustisko koncertu priecē mūziķi Kārlis Kazāks un Anete Kozlovska, bet par svētku atmosfēru rūpējas dīdžejs «Elvi Soulsystems». Pašus mazākos svētku dalībniekus gaida bērnu rotaļu stūrītis ar rotaļlietām no «XS Rotaļlietas».

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu