Ziemeļamerikā līderis paliek nemainīgs - «Domā kā vecis» (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Visi nedēļas jaunumi aizvadījuši pieticīgas nedēļas nogales, tāpēc otro nedēļu pēc kārtas pirmajā vietā ir jaunā komēdija «Think Like a Man» («Domā kā vecis»).

«Think Like a Man» šoreiz iekasējis 18 miljonus, un ar to pieticis pat ļoti stabilai pirmajai vietai. Kopējā kase pirmajās 10 dienās jau pārsniedz 60 miljonus. Negaidīti pārliecinošs sniegums!

Otrajā vietā ierindojies spēcīgākais no jaunumiem, proti, animācijas filma «Pirāti» («Pirates! Band of Misfits»). Tā iekasējusi 11,4, kas ir nedaudz zemāks rezultāts par prognozēto, bet vēlreiz apliecina, ka konkrētā zīmola animācijas filmas Ziemeļamerikā ir neaktuālas.

Trešajā vietā ar 11,3 miljoniem atrodas romantiskā drāma «Amulets» («The Lucky One») ar Zaku Efronu (Zac Efron) galvenajā lomā, bet vietu zemāk atrodas studijas «The Lions Gate Entertainment» lente «Bada spēles» («The Hunger Games») ar 11,2 miljoniem. Filma turpina uzrādīt lielisku sniegumu un tuvojas jau 400 miljonu atzīmei.

Foto: publicitātes

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu