Sipeniece-Gavare aicina atsaukties saimnieces (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

TV3 jauns šovs «Saimnieks meklē sievu», un šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare palīdzēs viņu atrast! Atliek vien aizpildīt pieteikuma anketu mājas lapā www.tv3.lv vai reģionālajā dienas laikrakstā un gaidīt ciemos jaunā šova vadītāju ar kaudzi vēstuļu no sievietēm, kas vēlas sastapt īstu saimnieku, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Īstie saimnieki, atsaucieties!

Tev ir saimniecība, bet nav saimnieces?! Tu esi zemnieks, lauksaimnieks, lopkopis, biškopis, zvejnieks vai Tev ir cita saimniecība un nav bijis laika atrast sievu? TV3 un jaunā šova Saimnieks meklē sievu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare palīdzēs viņu atrast!

Foto: Publicitātes foto / TV3

TV3 šajā vasarā veidos jaunu šovu Saimnieks meklē sievu un aicina pieteikties dažādu saimniecību īpašniekus, kuriem darba dunā nav bijis laika un iespēju atrast sev sievu. Mērķis ir atrast pēc iespējas dažādāku saimniecību īpašniekus, lai parādītu, cik dažādas saimniecības ir Latvijā un cik daudz foršu vīriešu atrodami šeit. Vienīgais, kā viņiem pietrūkst pilnai laimei, - laba sieva.

Gaidāmo TV3 šovu vadīs populārā televīzijas personība Baiba Sipeniece-Gavare. Jaunais šovs tiks veidots pēc starptautiskas licences; tas ir iecienīts visā pasaulē un tiek rādīts Lielbritānijā, Šveicē, Austrālijā, Lietuvā un citās valstīs.

Šova «Saimnieks meklē sievu» pieteikuma anketas atrodamas www.tv3.lv un reģionālajos laikrakstos!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu