Tuvojas mūzikla «Karletas stāsts» pirmizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

24.aprīlī plkst.19 «Sapņu fabrikā» notiks mūzikla «Karletas stāsts» pirmizrāde, informē projekta producents Reinis Druvietis. Jaunā izrāde būs muzikāls stāsts par attiecībām – pirmo mīlestību un mulsumu, koķetiem skatieniem un aizraušanos, naidu un iemīlēšanos.

Mūziklu šovs «Karletas stāsts» apvieno pasaulē slavenāko mūziklu skaistākās dziesmas, kas atdzejotas latviešu valodā. Tiks pārstāvēti ne tikai visā pasaulē jau sen iecienītie mūzikli, kā «Kaķi», «Evita», «Jēzus Kristus Superzvaigzne», bet arī jaunākie mūziklu šedevri, piemēram, Stefana Švarca (Stephen Schwartz) mūzikls «Wicked», kas šobrīd ir viens no populārākajiem mūzikliem Ņujorkā – Brodvejā un Londonā.

Galveno – Karletas - lomu izspēlēs samtainās balss īpašniece Ieva Zēģele, kas pazīstama kā grupas «Iedomu spārni» soliste, bet liktenīgā loma piešķirta šarmantajam Dailes teātra aktierim Laurim Dzelzītim, kurš sevi pārliecinoši pierādījis ne tikai tēlotājmākslā, bet arī solista un karstasinīga dejotāja lomā.

Foto: publicitātes

Režisore Inese Mičule, kuras krājumā ir tādi darbi kā «Marlēna», «Kaupēns, mans mīļais», ir lauzusi priekšstatus par koncerta uzvedumiem, radot Latvijā vēl nepieredzētu uzvedumu – teatrālu mūzikla šovu. Ierasto statisko koncertuzvedumu vietā ir radīts atraktīvs priekšnesums, kurā stāsta dziesmas un dejas.

Mūzikla šovs atšķiras no citiem uzvedumiem, tas ir aizraujošs un dinamisks žanrs, kas izklaidē un aizkustina skatītājus, bet māksliniekiem tas ir viens no sarežģītākajiem, jo ikviens ir aktieris, dziedātājs un dejotājs. Mūzikla šovs sniedz visbagātāko emociju gammu – no dziļiem pārdzīvojumiem un sirdssāpēm līdz dzīvesprieka pilniem smiekliem.

Lomās: Karleta – Ieva Zēģele, aktieris Lauris Dzelzītis, deju grupa «Buras». Režisore - Inese Mičule, horeogrāfe - Edīte Ābeltiņa, tērpu māksliniece - Ieva Veita, dziesmu aranžijas - Gints Stankēvičš.

Biļetes - «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu