Dombrovskis: ir piemērots laiks jaunu mediju attīstībai (31)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Laiks, kad valsts sāk atkopties no krīzes, ir iespēju laiks un piemērots arī jaunu mediju projektu attīstībai, radio stacijas "Radio 101" atklāšanas pasākumā sacīja Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL).

Kā ziņots, šodien sāk skanēt jauna radio stacija "Radio 101" 101 megaherca frekvencē Rīgā.

Dombrovskis sacīja, ka, pieaugot reklāmas tirgum, jaunās radio stacijas pārstāvjiem ir iespēja uzrunāt jaunu auditoriju.

Ministru prezidents arī pajokoja, ka jaunā radio stacija vismaz vienā aspektā ir priekšā konkurentiem, jo atrodas vistuvāk valdības mājai. "Radio 101" ir atvērtā skatloga tipa studija, un tā atrodas galvaspilsētas centrā, Elizabetes un Brīvības ielas stūrī pretī Ministru kabinetam.

Dombrovskis izteica cerību, ka "Radio 101" ēterā būs vairāk raidījumu par ekonomiku un politiku, taču norādīja, ka radio stacijas vadības ziņā ir programmas "nopietnās un joku sadaļas" sabalansēšana.

Jaunās radio stacijas pārstāvji iepriekš informēja, ka stacija būs dzirdama 60 kilometru rādiusā ap Rīgu. "Radio 101" būs dzirdams arī Limbažos (103 FM), Valmierā (103,4 FM), Smiltenē (103,1 FM), Cēsīs (104,7 FM) un šo pilsētu apkaimēs. Iecerēts, ka drīzumā "Radio 101" skanēs arī Kurzemē - Liepājā un citu pilsētu apkaimē.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu