Teātra observatorijā notiks sezonas noslēguma koncerts (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Teātra observatorija noslēgs savu teātra sezonu, skatītājiem piedāvājot trīs sezonas noslēguma koncertus.

Sezonas noslēguma koncerti, kas iecerēti kā aktieru saruna ar skatītājiem, Teātra observatorijā notiks 15.jūnijā, 16.jūnijā un 17.jūnijā.

Šie koncerti būs stāsts par režisores Gaļinas Poļiščukas Teātra observatorijas pirmo dienu līdz pat šodienai. Koncertos tiks izpildītas dziesmas, kuras skatītāji pazīs no tādām skatītāju iecienītām izrādēm kā "Ja tevis nebūtu. Kabīrija Raimonda Paula melodijās", "Kā kļūt slavenai" un citām izrādēm.

Sezonas noslēguma koncertos skatītājiem būs iespēja tikties ar aktieriem Indru Briķi, Maiju Doveiku, Karīnu Tatarinovu, Vitu Balčunaiti, Rihardu Leperi un Andri Buli.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Jau ziņots, ka Teātra observatorija sezonu noslēgs 18.jūnijā un 19.jūnijā ar divām Buļa monoizrādes "Lidojums" papildizrādēm, kas tiks demonstrētas pēc skatītāju lūguma.

Izrādē katrs skatītājs, iejūtoties lidmašīnas pasažiera ādā, varēs kopā ar aktieri izbaudīt, ka daudzas lietas ir radītas, lai cilvēks kaut ko panāktu uz savu baiļu rēķina.

Monoizrādes "Lidojums" režisors un teksta autors ir Bulis, inscenētāja - Gaļina Poļiščuka, scenogrāfs - Uģis Bērziņš, horeogrāfe - Indra Reinholde.

Bulis izrādē izmanto daudzus stāstus no personīgās dzīves, atskatoties uz bērnībā un pusaudža gados piedzīvoto, kā arī apcerot mūsdienas un ieskicējot nākotnes sapņu lidojumu. Izrādei aktieris izvēlējies formu, kurā viņš ir ļoti tuvu skatītājam, tādā veidā jebkura skatītāju rīcība spēs ietekmēt viņa monologu, padarot lidojumu interesantu.

Lidojums nav tikai lidojums ar lidmašīnu, bet tas ir arī cilvēka dvēseles stāvoklis. Tāpat kā lidojumā ar lidmašīnu, arī cilvēka dzīvē ir pacēluma un nolaišanās brīži, kā arī mēdz būt turbulences. Par to visu būs monoizrāde "Lidojums", kas nebūs biogrāfisks stāsts, neskatoties uz to, ka tiks izmantoti stāsti no personīgās dzīves pieredzes.

Papildizrādes Teātra observatorijā būs skatāmas plkst.19, bet biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu