Šovā «Pelnrušķīte» uzvar Kristīne Teilāne (73)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Noslēdzies LNT realitātes šovs «Pelnrušķīte», kurā meitenes desmit nedēļu garumā izdzīvoja mūsdienu Pelnrušķītes cienīgus notikumus. Šova finālā skatītāji lēma, ka Pelnrušķītes titulam visvairāk atbilst Kristīne Teilāne (22), kura balvā saņēma 5000 eiro, kā arī mirdzošu kroni.

Pirms izšķirošās fināla tiešraides, kas norisinājās «Piena muižas» greznajos apartamentos, šova «Pelnrušķīte» fināliste Kristīne Teilāne neslēpa uztraukumu. Skaisti saposušos, gaidot tiešraidi, Kristīni uzmundrināja viņas draugs Kaspars. Kad jau Kristīnei galvā mirdz Pelnrušķītes kronis, sarunā ar TVNET viņa atzīst, ka visu šova laiku bijusi atturīga attiecībās ar pārējām šova dalībniecēm.

Šova finālu vadīja pieredzējušais šovmenis Lauris Reiniks, kurš desmit nedēļu garumā iepazina visas 12 šova dalībnieces. Muzikālus priekšnesumus tiešraidē sniedza Nikolajs Puzikovs un Ivo Fomins. Līdz šova finālam bija nokļuvušas vien divas meitenes - Kristīne un Alise Grišina, bet trešo finālisti Inesi Kokarēviču noteica 12 šova dalībnieču iekšējā balsojumā.

TV skatītāji šova finālā lēma, ka Pelnrušķītes titula cienīga ir Kristīne Teilāne.

Balvā par uzvaru viņa saņēma 5000 eiro, kā arī mirdzošu kroni. Kristīnes uzvara un šova noslēgums tika nosvinēts vienā no «Piena muižas» ēkām. Kristīne atzina, ka vienlaikus ir apmulsusi un reizē priecīga par negaidīto uzvaru. Kad ballītes viesi devās ceļā uz Rīgu, Kristīne ar savu mīļoto mēroja ceļu uz 66 kilometrus attālo Liepāju. «Pelnrušķītes» draugs Kaspars bija rezervējis viesnīcas numuriņu, kur atpūsties pēc šova fināla un divvientulībā nosvinēt uzvaru šovā.

Komentāri (73)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu