Nikijai Mināžai prognozē stabilu 1.vietu (91)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu hiphopa zvaigzne Nikija Mināža (Nicki Minaj) pirmajā nedēļā varētu pārdot līdz pat 250 000 jaunā studijas albuma «Pink Friday: Roman Reloaded» eksemplāru, ziņo «billboard.com».

Ar šādu rezultātu ekscentriskās repa zvaigznes ieraksts stabili ierindosies ASV pieprasītāko albumu topa 1.vietā.

Industrijas eksperti prognozē, ka albums varētu tikt pārdots 200 000 līdz 250 000 robežās. Tas būs 29 gadus vecās Mināžas (īstajā vārdā Onika Tanya Maraj) otrias numur 1. Atgādinām, ka reperes debijas albums «Pink Friday» 2010.gadā pirmajā nedēļā debitēja 2.vietā ar 375 000 kopijām un pēc 11 nedēļām «Billboard 200», pateicoties singla «Super Bass» panākumiem, spēja sasniegt virsotni, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Nikija Mināža

Nikija dzimusi Trinidadas un Tobago priekšpilsētā 1982. gada decembrī. Viņas asinīs plūst trinidadiešu un indiešu asinis. Būdama vēl maza meitene, Nikija kopā ar ģimeni pārcēlās uz dzīvi Amerikā, Kvīnsā. Diemžēl meitenes vecāki bieži strīdējušies (tēvs alkohola un narkotiku reibumā pat esot aizdedzinājis ģimenes māju), un tas stimulējis Nikiju meklēt patvērumu savā iedomu pasaulē. Tā tapuši vairāki šobrīd viņas mūzikā īstenoti alter ego personāži - «Harajuku Barbie», «Cookie» un Romans Zolanskis (Roman Zolanski).

Pusaudžu gados Nikija studējusi teātri un mākslu, spēlējusi klarneti, taču aktrises karjerai tā arī nopietni nepievērsās. Arī ikdienišķa darba gaitās Nikijai pārāk labi neveicās - viņa bieži pameta iesākto.

2007.gadā Nikija sāk nopietnāk pievērsties mūzikai, līdz «The Come Up DVD» epizodēs (skat. resursus) viņu ievēro izdevniecības «Young Money Entertainment» zvaigzne Lil Veins (Lil Wayne). Viņa kļūst par pirmo «Young Money» sieviešu kārtas mākslinieci un popmūzikas topos 2009.gadā nonāk ar Young Money hitu «Bed Rock». Viņu pamana visi un turpina aicināt kā viesmākslinieci dažādos muzikālos projektos.

Komentāri (91)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu