«Sods un noziegums» Liepājas teātrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Liepājas teātris

Ceturtdien, 5. aprīlī, Liepājas teātrī gaidāma melodrāmas «Sods un noziegums» (krievu dramaturga Leonīda Andrejeva luga «Katrīna Ivanovna») pirmizrāde Dž.Dž.Džilindžera režijā, informē Liepājas teātra pārstāve Zanda Borga.

Nakts klusumu un mieru pārtrauc sievietes un vīrieša strīds. Atskan šāviens. Vai tiešām Katrīna Ivanovna krāpj savu vīru? Nepatiesi apvainota, viņa sāk darīt lietas, kurās vīrs viņu vainojis vēl pirms nozieguma izdarīšanas. Melodrāma par mīlestību un nodevību, par iedomām, bailēm un šaubām, kas dzīvo cilvēkā un ārda dvēseles mieru un harmoniju.

Foto: Publicitātes foto / Liepājas teātris

Laikmetu, smeldzi un emocijas spilgti papildinās arī izrādei izvēlētā mūzika – krievu romances un Artura Maskata «Tango».

Lomās: Inese Kučinska, Egons Dombrovskis, Anda Albuže, Mārtiņš Kalita, Signe Ruicēna, Kaspars Gods, Edgars Pujāts, Marģers Eglinskis, Armands Kaušelis un Gatis Maliks

Iestudējuma horeogrāfiju veidojusi Inga Krasovska, bet gaismu partitūru Mārtiņš Feldmanis.

Izrādi iespējams noskatīties arī 7. un 13. aprīlī, 2. un 30. maijā, kā arī 7. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu