«OKartes» dalībniekus iesloga cietumā un peldina burbuļvannās (39)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» organizatori šova dalībniekus sasēdināja autobusā un veda viņiem nezināmā virzienā. Tikai pie Liepājas pilsētas robežas šova censoņi uzzināja, ka viņus gaida vētraini piedzīvojumi Latvijas rokmūzikas galvaspilsētā.

Vispirms šova «OKartes skatuve» dalībnieki policijas pavadībā tika nogādāti Liepājas Karostas cietumā, kur vēlreiz tika atgādināti disciplīnas un komandas darba principi. Ja kāds pārkāpis noteikumus, pumpēties, tupties un pievilkties nācās visiem.

Liepājnieks Kristaps Pujāts par sliktu uzvedību izpelnījās pat slotu un slapju lupatu un bija spiests uzkopt cietuma grīdas. Tomam Bokumam savukārt nācās demonstrēt savas zināšanas gāzmaskas pareizā lietošanā.

Tālāk visi devās izbaudīt Liepājas vēju un jūru. Tā kā plosījās stiprs vējš un viļņus pūta pāri molam, tad dziļi jūrā ieiet nevarēja. Viļņi todien sasniedza divu metru augstumu, un Jānis Buķelis paguva samērcēties. Tālāk jaunie mūziķi devās vērot pilsētas panorāmu no augstākā skatu punkta – Svētās Trīsvienības baznīcas torņa.

Pēc tam jauniešiem bija iespēja sevi pārbaudīt ekstrēmajos sporta veidos, apmeklējot «Xmatti» iekštelpu skeitparku. Uz skrituļslidām kāpa Kašers, Toms Bokums un Jānis Buķelis. Bet BMX velosipēdus iemēģināja Sabīne Berezina un Sandija Vīgante, kurām, visiem par pārsteigumu, tiešām izdevās «uzmīt» pa skeitparka rampām.

Pēc spēcinošām vakariņām sekoja relaksēšanās un atpūta pēc pilnas programmas Liepājas Olimpiskā centra baseinos un SPA kompleksā. Šova censoņi sacerēja kokteiļbāra «Red Sun Buffet» pludmales kafejnīcai vasaras himnu - «Bufetei garām nepaiet».

Pēc tam sekoja pelde baseinos un relaksēšanās burbuļvannās, no kurām jauniešus pirms kompleksa slēgšanas bija pat grūti dabūt ārā. Atpakaļ ceļā no Liepājas uz Rīgu autobusā iestājās klusums, jo šova dalībniekus pievarēja patīkams nogurums no ūdens peldēm un svaigā jūras gaisa.



Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu