"Fonofest" publicē grupu sarakstu (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada mūzikas un sporta festivāla "Fonofest" organizatori ir nākuši klajā ar pilnīgu grupu sarakstu: vairāk nekā 30 grupas no astoņām valstīm 3. un 4. jūlijā būs iespējams klausīties Cēsu rajona "Uplandos".

Grupas, kas uzstāsies uz "Fonofest" galvenās skatuves

Anathema (UK) Dzelzs Vilks Schizma (Pl) Deep Insight (Fin) Bedwetters (Est) Insane (Hun) These Broken Remains (Est) Preternatural Huskvarn Sia Radikal Triānas Parks Voiceks Voiska The Briefing Cacophonics

Ņemot vērā, ka festivāla laikā grupu uzstāšanās laiki uz abām skatuvēm nepārklāsies, īpaši tika domāts par mazās skatuves sarakstu, dodot iespēju sevi atrādīt plašākai publikai gan jaunajiem censoņiem, gan pieredzējušākiem mūziķiem, tāpēc šogad uz otrās skatuves būs iespējams klausīties Woodoo band (Rus), The Wolf Verine (Swe), While I’m Alive (Fin), Laime Pilnīga, Dandelion Wine, Monkey Rocks, Krampii, Collide, Screampiece, Leystein, The Blues Gang, Intricate, Pent in Dreams, Sidemind un Sandtrout.

Kā jau katru gadu, arī šogad FonoFests nebūs tikai mūzikas klausīšanās un labas atmosfēras baudīšana, proti, gaisā virmos arī sacensību gars un sviedru smaka. Proporcionāli attīstoties visam festivālam kopumā, daudz tiek domāts arī par sportiskajām aktivitātēm. Šogad tās būs futbols, volejbols, skeitbords un strītbols.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu