«OKartes» šova blondīne Sandija satuvinājusies ar Kašeru (35)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

LNT muzikālajā realitātes šovā «OKartes skatuve» īpaši sirsnīgas veidojas attiecības Sandijas Vīgantes un Kašera jeb Kaspara Blūma-Blūmaņa starpā. Guļamistabā pat abu gultas atrodas līdzās.

Labākie draugi kopā izcieš sodu

Šīs nedēļas sākumā šova censoņi Sandija Vīgante un Kašers tika sodīti par uzvedību negantajā šova dalībnieku ballītē, kuras laikā abi uzdrošinājās uzsmēķēt virtuvē. Sandija un Kašers sodu izcieta «pārdomu mājā» un izolēti no pārējiem šova dalībniekiem bija vairāk nekā diennakti. Sarunā ar TVNET Sandija Vīgante atzina, ka nenožēlo, ka trakulīgās ballītes laikā varēja atslābināties un noņemt stresu. «Tas būtu stulbi, ja es tagad attaisnotos, ka tā nebiju es. Kā bija, tā bija! Mūsu šā brīža pasaule ir tikai šova dzīvoklis – šīs piecas telpas, kur dzīvojam. Mums nav iespējas izvēdināt galvu, tāpēc tā arī notiek. Uzskatu, ka tās ziepes, ko mēs visi savārījām ballītes laikā, vienkārši ir tāpēc, ka «mums iet ciet», jo esam apspiesti. To visu vēl paspilgtināja alkohols. Nav ko liegties, uzpīpējām arī virtuvē, par ko arī esam sodīti,» savas emocijas atklāj Sandija Vīgante.

Foto: TVNET

Savukārt Kašers, atrodoties «pārdomu mājā», norāda, ka abi ar Sandiju viens otram krīt uz nerviem, jo ir jāgatavojas piektdienas koncertam, kurā tiks izpildītas dziesmas no pasaulē slavenā mūzikla «Mūzikas skaņas», bet mēģināt nav iespējams.

Kašeram naktīs trūkst elpas

Pēc vētrainās ballītes, kuras laikā uz nebēdu šova dzīvoklī tika lietots alkohols, Kašers ir īpaši nomākts. «Tie apstākļi, kas ir apkārt, mani ļoti ietekmē. Mēs šeit esam tik vienoti, ja vienam ir slikti, to jūt arī pārējie. Šobrīd tas kritums ir vairākiem cilvēkiem un, ja tas sasummējas kopā, tad to negatīvo emociju pārņemu arī uz sevi. Un stulbākais, ka šeit arī nav iespēja izlādēt negatīvo emociju. Tu šeit nevari būt viens ar savām domām, lai sevi sakārtotu. Pat tualetē ne, jo mikrofons ir ieslēgts un visi noklausās. Nav iespējams normāli gatavoties koncertiem, jo visa pamatā ir sadzīviskās lietas, kas ietekmē katra šova dalībnieka priekšnesumu. Tu esi kā mašinērijā, kā žurka ritenī tikai skrien. Ballītes ir vienīgais veids, kā domām ļaut lidot,» pārdomās dalās Kašers. Viņš arī apbēdināts par svaigā gaisa trūkumu šova dzīvoklī: «Naktīs ceļos augšā, jo man nav ko elpot. Vienīgajam logam, kas atrodas mazajā mēģinājumu telpā, priekšā pieliktas bambusa restes. Nav nekādas gaisa cirkulācijas un visa enerģija paliek istabā.»

Abiem šova censoņiem bēdīgais garastāvoklis mijas ar prieku. Taču to, ka Sandijas un Kašera starpā izveidojušās īpaši sirsnīgas attiecības, pamanījušas arī abu jauniešu mammas, vērojot šova tiešraides. «Kaut kas jau veidojas,» nosaka Kašera mamma Sandra. Arī Sandijas mamma Iluta seko līdzi meitas gaitām TV šovā.

Pirms gulētiešanas jauki parunājas

Savukārt Sandija un Kašers par abu attiecībām runā ļoti piesardzīgi. «Konkrēti šajā šovā skatītāji neko neredzēs. Uzskatu, ka šovs nav par attiecībām, bet par galveno mērķi – galveno lomu mūziklā,» nosaka Kašers, kurš vairākkārt uzsver, ka abi ar Sandiju ir ļoti labi draugi. Taču pāris dienas pirms trakulīgās ballītes, runājot par attiecībām ar Sandiju, Kašers norādīja, ka viss ir miglā tīts un tikai laiks rādīs, kā tā izvērtīsies.

Foto: TVNET

Sandija Vīgante kā piemēru min «saldā pārīša» Sabīnes Berezinas un Kristapa Pujāta attiecības, kuras tiek analizētas un aprunātas ik uz soļa. Arī Kašers piekrīt, ka visi to tik vien dara kā izķidā Sabīnes un Kristapa attiecības, bet viņu talanti vispār netiek pieminēti. «Ir brīži, kad mēs aiz laimes starojam un ir tik superīgi, bet ir brīži, kad mēs strīdamies un ķīvējamies. Abi ar Kašeru viens otram izrādām daudz lielākas simpātijas. Nav noslēpums, ka mēs guļam blakus gultās. Abi pirms gulētiešanas jauki parunājamies un novēlam viens otram labu nakti, bet no rīta ceļoties sakām viens otram: «Lai tev skaista šī diena!» Taču es nevaru paziņot, ka esam kopā kā pāris, jo mūsu attiecībās iet kā pa kalniem, tā lejām. Tad jau redzēs, kas notiks pēc tam, kad iziesim ārā, jo iespējams, ka esam sadraudzējušies vien tādēļ, ka esam ieslodzīti telpās. Man simpatizē Kašers. Mēs abi esam tik līdzīgi, mazliet stulbi. Iespējams tas mūs abus ir satuvinājis,» savas īpašās attiecības ar Kašeru raksturo Sandija Vīgante.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu