Festivāla "Fonofest" viesi Anathema no Liverpūles (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

3. un 4. jūlijā Cēsu rajonā, ekstrēmo sporta veidu kompleksā "Uplandi", jau piekto gadu norisināsies mūzikas un sporta festivāls "Fonofest", lai festivāla apmeklētājus izklaidētu ar kvalitatīvu mūziku un sportiskām aktivitātēm divu dienu garumā, informēja festivāla rīkotāji.

Festivāla galvenie mākslinieki šogad būs grupa Anathema no Liverpūles.

Anathema tika izveidota 1990.gadā, un jau nākamajā gadā grupa parakstīja četru albumu līgumu ar "Peaceville Records", bet vēl pēc gada "Anathema" jau devās tūrē kopā ar amerikāņu grupu "Cannibal Corpse".

Pagājušā gada augustā Anathema izdeva savu līdz šim pēdējo albumu "Hindsight".

Festivāla viesu vidū šogad būs arī grupa no Somijas "Wile I''m Alive", no Ungārijas "Insane" un Igaunijas "These Broken Remains".

Festivāla muzikālo daļu papildinās arī viena no pašmāju pazīstamākajām roka apvienībām "Dzelzs vilks". Tāpat festivālā uzstāsies tādas pašmāju grupas kā "Solaris", "The Briefing", "Triānas parks", "Sia Radikal" un "Huskvarn".

Plānots, ka kopumā šovasar uz abām "Fonofest" skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 20 ārzemju un pašmāju grupas.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz festivālu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu