Rīgā uzstāsies Krievijas grupa "Ruki verh"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar plkst.23 Rīgā, klubā "Godvil", uzstāsies Krievijas grupa "Ruki verh", kuras panākumi mūzikā sākās ar tādiem hitiem kā "Mališ" un "Student", informēja "BDG" projektu menedžere Jekaterina Kirillova.

Dažus mēnešus pēc grupas pirmo hitu radīšanas nāca klajā pirmais albums "Elpojiet vienmērīgi", savukārt grupas nākamais albums "Bez bremzēm" tika pārdots 1 500 000 eksemplāru.

2000.gadā vācu grupa "ATC" laida klajā kaverversiju grupas "Ruki verh" dziesmai "Pesenka", kura angļu valodā nodēvēta par "All Around the World". Singls kļuva par hitu, sešās Eiropas Savienības valstīs sasniedzot platīna statusu, vēstīja Kirillova.

Līdzās savai muzikālajai darbībai popgrupas dalībnieki nav aizmirsuši par sociālo darbu. Starptautiskā narkomānijas un narkobiznesa apkarošanas asociācija apbalvoja grupu "Ruki verh" ar diplomu "Par personīgo ieguldījumu veselīga dzīvesveida veicināšanā un cīņu pret narkotikām".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu