Intriga par Baltkrievijas pārstāvi "Jaunajā vilnī" (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ziņojām, ka 22. un 23. aprīlī Maskavā norisinājās jauno izpildītāju konkursa "Jaunais Vilnis 2009" pusfināls. No Baltkrievijas šobrīd uz vienīgo ceļazīmi konkursa finālam pretendē veselas divas dziedātājas.

Pusfinālistus vērtēja nopietna žūrijas komisija, kuras sastāvā vairāki populāri krievu estrādes izpildītāji un uzņēmēji - komponisti Igors Krutojs, Makss Fadejevs, konkursa ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, konkursa režisors Aleksandrs Revzins, dziedātājs Vladimirs Presņakovs, dziedātāja Irina Dubcova u.c.

Baltkrieviju pusfinālā pārstāvēja vairāki jaunie izpildītāji - Gabriels, Dmitrijs Daņiļenko, Irina Konigina, Jevgēņijs Mihailovičs, Germans, Puļa (Jeļena Vološina) un Daša Jaļinskaja. Žūrija pēc nopietnas desmit stundu atlases pirmajā dienā izvēlējās divas baltkrievu meitenes - Puļu un Dašu. Tieši no šīm abām meitenēm žūrija tuvākajā laikā izvēlēsies vienu.

Daša Jaļinskaja (pirmā no kreisās) sākotnēji starp pusfinālistiem nebija pieteikta

Kā ziņo Baltkrievijas prese, 16 gadus vecā Daša Jaļinskaja sākotnēji nemaz nebija pusfinālistu pretendentu sarakstā, tomēr žūrija, izvērtējot Dašas balss potenciālu, uzskatīja, ka viņa ir nopelnījusi vietu starp pretendentiem. Iespējams kādu labu vārdu par savu meitu (no pirmās laulības) žūrijai aizlikusi arī meitenes mamma - slavenā Baltkrievijas dziedātāja, savulaik "PSRS Miss Foto" Anželika Jalinskaja (šobrīd Likija Agurbaša).

Savukārt dziedātāja Puļa ir pazīstama Baltkrievijas poproka izpildītāja, kas pēdējā laikā uzsākusi sadarbību ar leģendāro britu popgrupu "Smokie".

Atgādinām, ka 17. aprīlī Rīgas atlasē tika noskaidroti Latvijas, Indonēzijas, Polijas, Somijas un Francijas dalībnieku vārdi.

Konkursa dalībnieku pilns saraksts tiks izziņots mazliet vēlāk.

Šogad konkursa "Jaunais vilnis" balvu fonds ir 100 000 eiro. 1.vietas ieguvējs saņems 50 000 eiro, 2.vietas ieguvējs - 30 000, bet 3.vietas ieguvējs - 20 000 eiro.

Kā ziņots, Latviju konkursā pārstāvēs Aiša (Aisha) jeb Aija Andrejeva.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu