Fotoreportāža: Dejotāji par godu Sieviešu dienai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Šodien Rīgas Kongresu namā norisinājās dažādu deju stilu koncerts, kurā uzstājās Latvijas labākie dejotāji. Ar paraugdemonstrējumiem skatītājus priecēja vieni no Latvijā un pasaulē atzītākajiem un godalgotākajiem dejotājiem. Kopumā koncertā piedalījās sešu deju stilu pārstāvji.

Kā novēroja TVNET, Kongresu nams bija pilns ar dejas mākslas piekritējiem un arī daudziem dejotājiem. Pasākumā valdīja jautra atmosfēra un lielākā daļa apmeklētāju ieradās ar skaistiem ziedu pušķiem.

Ar Argentīnas tango šajā pasākumā iepazīstināja pieredzējušais tango pāris Latvijā - Zigmunds Āboliņš ar partneri Margitu Antonovu. Deju priekšnesumā bija iespēja vērot Latvijas Nacionālā baleta vadošos solistus un starptautisko baleta konkursu laureātus - Elzu Leimani-Martinovu un Raimondu Martinovu.

Baletdejotāji Elza Leimane-Martinova un Raimonds Martinovs.
Baletdejotāji Elza Leimane-Martinova un Raimonds Martinovs. Foto: Mārtiņš Otto / TVNET

Pasākuma programmu papildināja divi starptautiska līmeņa sporta deju pāri, vairākkārtējie Latvijas čempioni Vjačeslavs Višņakovs un Tereza Kižlo, kuri laidās Latīņamerikas dejās. Ar standartdejām priecēja trīskārtējie Latvijas čempioni Andrejs Rogovenko un Anna Vorončuka, bet paraugdemonstrējumus mākslas vingrošanā sniedza Olga Gusarčuka, kura ir starptautiskās klases sporta meistare, pieckārtēja Latvijas čempione un Latvijas pirmās olimpiādes mākslas vingrošanas uzvarētāja.

Rīgas Kongresu namā uzstājās arī viena no talantīgākajām laikmetīgās dejas pārstāvēm Jūlija Kobceva, kura ieguvusi starptautisku atzinību un regulāri sadarbojas ar pasaulslaveniem horeogrāfiem no Ņujorkas, kā arī Baltijas vēderdeju kausa čempione, «Baltic Talents» un «Magic Bellydance» konkursu uzvarētāja Oksana Apakova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu