Oasis pārtrauks savu darbību uz pieciem gadiem? (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu grupas "Oasis" ģitārists Noels Galahers vēlas pārtraukt grupas darbību uz pieciem gadiem saasināto attiecību dēļ ar savu brāli Laiemu Galaheru.

Lai arī mūziķi savstarpēji naidojas jau sen, Noels Galahers paziņojis, ka viņu attiecības kļuvušas tik sliktas, ka brālis līdz šim brīdim vēl nav apciemojis viņa 19 mēnešus veco dēlu Donovanu. Ģitārists ir pārliecināts, ka situāciju var labot vienīgi piecu gadu pārtraukums pēc vasarā paredzētajiem koncertiem.

"Viņš (Laiems Galahers) nekad nav redzējis manu mazo puiku, tikai bildēs," stāstīja 41 gadu vecais mūziķis britu tabloīdam "The Sun". "Nezinātājam tas var šķist savādi, taču jūs nekad neļautu viņam ieiet savā mājā, ja viņš ar jums runātu tā, kā to dara ar mani un manu ģimeni."

"Viņš ir rupjš, iedomīgs, agresīvs un slinks. Nav iespējams iedomāties dusmīgāku cilvēku. Viņš ir kā cilvēks ar dakšu zupas pasaulē."

Kā atklāja Noels Galahers, viņa un brāļa attiecības sāka iet uz leju, kad grupa ierakstīja savu pēdējo studijas albumu un Laiems pameta darbu ierakstu studijā, lai slepeni apprecētos ar savu ilggadējo draudzeni Nikolu Epltoni. "Kopš pagājušā ieraksta mums stāv nepabeigtas divas lieliskas dziesmas, jo Laiemam savajadzējās apprecēties. Tas mani vienkārši tracina."

"Ja albumi viņam nozīmē tik maz, es negribu strīdēties. Manis pēc mēs varam arī nespēlēt. Kad mēs ierakstīsim nākamo albumu, es būšu par pieciem gadiem vecāks."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu